Preafericitul Andrei Năstase și episcopul din umbră de Fălești și Bălți, Usatîi Renato.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul.

Andrei Năstase postează pe Facebook o poză într-un lan de grîu și scrie precum o doamnă a văzut lumina din ochii acestuia. Citez : “Liuda, de la Climăuți, Dondușeni, mi-a recunoscut că ochii, sufletul, faptele și vorba mea spun Adevărul și că a înțeles ce înseamnă Demnitatea”. Să înțeleg că următoarea postare o să fie despre cum Andrei Năstase a făcut din apă “burcutnaia” vin, iar la Bălți, împreună cu Ilan Cașu prăjea pește la fundul unui lac și-l împărțea enoriașilor nevoiași. Și poate ca totul a-r fi bine, dacă nu chiar ieri, acesta a fost huiduit de niște simpli muritori care nu erau la curent cu faptul că Nastase este purtător de “lumină” și “adevăr”. Și tot Duminică, liderii PPDA au fost huiduiți și la Dondușeni. La Climăuți, oamenii i-au luat „în furci” pe Andrei Năstase, Alexandru Slusari și alți membri de frunte ai PPDA pentru faptul că nu se gândesc la oameni dar se conduc de propriile interese. Ce păcat ca oamenii sunt așa intoleranți și indiferenți față de faptul că Andrei Nastase poartă “adevărul” și “lumina”.

Păi ce să mai vrei de la aceștia dacă numai ipocrizenii vezi în urma lor. Ori stă bot la bot cu Dodon pe scena improvizată de lîngă cinematograful PATRIA ori Usatîi cheamă sute de mii la protest și vin cu vre-o 99 mii mai puțin, sau Petrenco mobilizează pe alde Pașa Morozov.

Comentarii