Porosenko vrea sa i-o dam pe Natasa!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum cativa ani, presedintele Ucrainei a facut un cadou inestimabil Moldovei sale natale.

La solicitarea Procuraturii Generale, acesta, intr-un timp record, l-a daruit instantelor judiciare ale Moldovei pe domnul Veaceslav Platon.

Cel care pusese pe butuci intregul sistem bancar al teritoriului dintre Nistru si Prut.

Cu binecuvantarea serviciilor secrete rusesti.

Si a lui Filat.

Bezuslovno, adica Bineinteles.

Dupa ce Platon si Filat au fost condamnati  la ani grei de inchisoare, una dintre televiziunile lor, care-i de fapt a FSB-ului, il face Erou pe Platon, prin gura Natasei, care e suparata foc pe Porosenko, fiindca de nu se implica el, atunci noul ei iubit, domnul Platon, nu era sa fie extradat Chisinaului nici pana azi.

—Rusia n-are nici o vina pentru arestarea celor 25 de marinari ucraineni!!! Rusia nu a ocupat niciodata teritorii straine!!! Rusia e bravo!!! FSB tut ni pri ciom!!!*.

Porosenko a ascultat-o pe Natasa o zi, doua, noua, nouazeci si noua, iar intr-o buna dimineata a dat porunca sa fie monitorizata mai detaliat.

Organele responsabile cu depistarea dusmanilor Securitatii nationale a Ucrainei n-au baut vin si n-au fumat nimic alaturi de condamnatul penal Baghirov si luni, 5 decembrie 2018, au pus pe masa presedintelui urmatoarea concluzie: Natasa lui Lucinski este grea. Din 2009 dansa-i insarcinata cu noi si noi misiuni ale FSB-ului de dezinformare si creare de stituatii de conflict(citeste: lovituri de stat) in Republica Moldova si Ucraina.

Propaganda ei se chinuie seara de seara sa nasca minciuni si provocari cat mai credibile prin gura moraresei si a celorlalti agenti de influenta ai FSB-ului din vechea gubernie-a tarului.

Porosenko este un presedinte serios si milos.

Tocmai din aceste considerente a si acceptat includerea Natasei,  a lui Renato Usatai. dar si a colegului lor de retea Vladislav Kulminski in Lista criminalilor securitatii nationale a Ucrainei.

Petro s-a innegurat luni la fata si a rugat instantele legale ale Republicii Moldova sa i-o dea de urgenta pe Natasa lui!

Ca sa nasca in voie, la Kiev, sub permanenta veghere si supraveghere a procurorilor ucraineni, care-i duc dorul!

 

*FSB-ul aici n-are nici o treaba(rus-n.n.)

Imagini pentru natasa morari si baghirov

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole