Politica sau Viața?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe data de 29 mai, cinci oficiali ruși au fost expulzați din Republica Moldova fiind considerați șpioni care recrutau luptători pentru separatiștii din estul Ucrainei. Un fost membru al unei unități de artilerie a armatei ruse a declarat pentru Reuters că a văzut în jur de 200 de oameni în camuflaj – şi nu în uniforme militare rusești – într-o tabără aflată lângă o armată rusă, la poligonul Kuzminski din Rostov în 2014, perioadă în care aveau loc lupte acerbe în estul Ucrainei.

Chiar dacă această decizie a fost din start una surprinzătaore pentru întreaga societate din Republica Moldova, fiind cunoscută pînă acum ca fiind țara care nu are curajul să dea un răspuns pe măsură Federației Ruse, iată că de data aceasta Guvernul de la Chișinău nu a plecat și de această dată capul în fața lor.
Doar că satisfacția mea sa limitat până am citit declarațiile Maiei Sandu, care consideră că expulzarea diplomaților ruși este o înțelegere între Plahotniuc și Dodon. Cum poate ca din cauza urei sale față de unele persaone să uite chiar și de acei tineri, care iși pot pierde viața acolo sau chiar au și pierdut-o deja și de posibilitatea că unii din ei ar fi putut lăsa copii fără tată acasă.
Oare politica poate fi pusă mai sus decât viețile oamenilor? Oare răzbunarea pentru șeful său, care a fost arestat pentru furturi în proporții colosale, este mai prețios ca copii să aibă alături ambii părinți? Și cum un politician care se dorea președinte tuturor a putut să-și pună interesele personale mai presus ca cetățenii acestei țări?
Maia Sandu trebuie să facă doar un lucru, să meargă și să asculte prin ce au trecut mamele care și-au pierdut copii și nu, nu-i doresc să simtă și ea acel lucru prin care trec acei părinți, deoarece nimeni nu merită să cunoască acest lucru.
Iată probabil și motivul de ce nu văd în ea persoana care ar putea conduce aceasta țară, nu poate susține și lupta unitatea familiilor, dar ce să mai vorbim de unitatea unei țări!

Un video pe care Maia Sandu trebuie să-l vadă!

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole