Poke-r

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Poke! Azi toţi îi dau „poke” lui Mihai Ghimpu. E cazul. Preşedintele PL nu se arată deranjat de asta, el nu stă pe Facebook, se pare că preferă lumea reală, deşi mulţi consideră că el nu are nimic cu realitatea. Are, în spatele jocului pe emoţiile susţinătorilor stă un joc foarte pragmatic la limită.

Vlad Filat şi Marian Lupu au făcut „all in” şi aşteaptă deznodământul jocului. Vladimir Voronin, sfătuit de Mark Tkaciuk, a făcut „fold”, iar acum îi pare rău, înţelege că în situaţia creată putea să-şi salveze măcar „blinde-ul”. Iar în joc au mai rămas doar Mihai Ghimpu şi Igor Dodon.

Dodon spune că vrea să-şi salveze nişte bani şi să poată participa la jocul mare peste doi ani jumate. Mihai Ghimpu spune că Dodon trişează şi, de fapt, vrea să-l scoată din joc pe el. Dodon nu se dă în lături să-l acuze de îneţelegere cu Tkaciuk pe celebrul posesor de aşi în mânecă.

Continuare pe http://pashavaleriu.blogspot.com/2012/02/poke-r.html

Comentarii

Valeriu Paşa

Valeriu Paşa

Născut la 4 martie 1986. Nu ţin minte Cernobâlul, ţin minte războiul din Transnistria. Născut în Chişinău, crescut unde vrei. Studiat Istoria la USM. Absolvit în 2010 masterul în Arheologie. Îmi place să descoper lucruri noi, să discut şi să îi en...

Ultimele articole