PNL propune pentru funcția de Primar al Chișinăului o femeie de afaceri. Este unicul candidat-doamnă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi, după ce încercările timide și, mai curând, mimate, ale atâtora, de a se identifica un candidat comun al forțelor unioniste – unele fiind sincere, altele – mai puțin…. -, PNL a depus dosarul pentru conducerea Municipiului Chișinău, în persoana unei doamne candidat, însoțită de o listă de aspiranți la funcția de consilier municipal.

Despre Lilia Ranogaeț puteți – așa cum se obișnuiește astăzi – să dați căutare pe Internet și să citiți despre activitatea și pozițiile ei. Este o femeie de afaceri, care a reușit multe lucruri frumoase cu forțele și capacitățile sale proprii și, dacă vom reuși să convingem populația că – după ce avem femei pe ambele maluri ale Prutului în funcții de speaker, premier, primar de capitală, – uita-te că e timpul să oferim mandat de încredere și unei doamne la Chișinău. Că bărbați – am mai văzut. La sigur reușim cu femeile.

Vitalia Pavlicenco

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole