PLDM și Filat merg #Înainte spre UE. Alo, cu Moldova ce facem?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am scris de mai multe ori despre cum PLDM încearcă să mintă alegătorii din Moldova cu integrarea europeană și să câștige cât mai multe voturi.

Scopul PLDM și al lui Filat este bun, însă să ne gândim ce integrăm în Uniunea Europeană, pentru că ne ducem legați de mâini și picioare, însă putrezi de sărăcie și mâncați de corupție.

PLDM și Filat strigă în fiecare zi că mergem #Înainte cu justiție, cu educația, cu alte domenii unde ei acum guvernează prin miniștrii lor. Vedem că au uitat de alte domenii și se comportă de parcă Familia și protecția socială nu este importantă. Sunt și alte domenii trecute cu vederea de PLDM.

Partidul Stejarului și Filat uită să spună alegătorilor că sunt la putere din 2009 și au dus țara la râpă. Ei se comportă acum de parcă vin la putere pentru prima oară și vor să ne conducă bine, să devenim bogați, să trăim mai bine.

În mod normal, partidul și președintele ar trebui să iasă în fața tuturor să spună ce au realizat din planul lor pentru alegerile precedente. Am avut câteva campanii electorale și multe promisiuni. Au fost toane de promisiuni și de la PLDM, iar acum e momentul când partidul și Filat trebuie să prezinte o dare se seamă în fața alegătorilor.

Ei nu organizează așa conferințe publice deoarece nu au ce prezenta. Ei sunt în urmă cu toate, iar îndemnul să mergem #înainte tot așa este destul de periculos. Cum adica să mergem #înainte cu toate aceste probleme? Nu schimbăm nimic și ne integrăm așa în UE? Ei ne vor?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii