PLDM invitat la ședința Consiliului Consultativ al PAS!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În ultimii ani în politica din Moldova s-au schimbat multe, după arestu lui Filat partidul PLDM a ajuns la o susținere a populației de 0,5%, iar ca scăpare el și-a creat un alt partid PAS, condus de mâina dreaptă Maia Sandu.

Pe data de 27 martie 2017 , a avut loc ședința Consiliului Consultativ al PAS-ului, la care desigur au participat  foștii membri si susținătorii al PLDM dar și experții/jurnaliștii ”independenți” finanțați din treuca BEM de ctre Filat.

Să o luăm de la capăt:
1. Alexandru Lupușor și Arcadie Gherasim – experți și jurnaliști finanțați din miliardul de la BEM, declarațiile căruia sunt promovate intens de Trustul Media lui Victor Țopa, JurnalTV.
 

2. Veaceslav Negruță – fost Ministru al Finanțelor din partea PLDM.
3. Valeriu Muravschi – fost prim-ministru al Republicii Moldova și susținător al PLDM-ului , care i-a cerut lui Filat să facă front comun cu comuniștii împotriva cărora au luptat în 2009 pentru a alege președintele, și tot el fiind cel care după arestul lui Filat a înaintat propunerea ca Maia Sandu să fie numită președinte a PLDM.
4. Oazu Nantoi – o fosilă politică expirată; un pseudo-analist politic cu carnet de partid; un cadavru politic trecut printr-o sumedenie de partide.
5. Sergiu Tofilat – ”expertul în energetică” care la Procuratura Generală a decarat că spusele lui promovate în presa de buzunar, sunt bazate doar pe presupuneri, neavînd careva materiale sau acte care ar indica la comiterea unor ilegalităţi.

E o plăcere să urmărești cum formațiunea PAS reînvie fosta formațiune PLDM, începutul fiind pus de:
Maia Sandu (Ministră din partea PLDM), Nicolae Roșca ( consilier local din Aluniș din partea PLDM, aici) acum ales în Biroul permanent al partidului  PAS și Dan Perciun, unul din oamenii cheie dintre Vlad Filat – Maia Sandu- Anatolie Statii.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole