PLDM în capcana lui Filat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cînd am văzut sondajul de opinie în care Filat efectiv se prăbuşeşte într-o viteza cum rar s-a întîlnit, am sperat ca liderul PLDM va întelege pericolul în care se află şi va încerca să salveze măcar partidul. Nu mi-am imaginat că el ar putea utiliza o strategie atît de proastă încît să scoată PLDM-ul la bătaie în acţiunile lui de răzbunare. Este foarte clar că demiterea lui Marian Lupu este actul de răzbunare al lui Filat, iar acesta a folosit pentru acţiunile sale PLDM. Este de-a treptul comic să-l vezi pe acest Streleţ, un om care poate primi acum statutul de caraghiosul politicii moldoveneşti, cum vine după o săptămînă să ne explice că ce a votat nu trebuia votat, că PLDM ar fi fost păcălit etc.

Dar ce e PLDM-ul astă? Un partid de păcălici?! Hopa, da, asta e PLDM, un partid de păcălici condus de un “prostănac”, vorba lui Alex Cozer. Adică ce vrea să ne spună PLDM, că au votat totul doar în baza unui truc politic? Dar unde sunt cetăţenii şi interesele lor? Este absolut incredibil ce ne spune caraghiosul Streleţ, un om care se vede de la o poştă că foloseşte mîinile în locul capului. Adevărul este că Filat şi-a găsit o trompeta perfectă în persoana lui Streleţ, un executant , un robot care varsă tot ce i se toarnă în ureche.

Cîndva PLDM era apreciat pentru echipa pe care o are, pentru valori, principii etc. Ce echipa mai are PLDM astăzi? Care sunt principiile şi valorile lor? Ce a rămas din PLDM, de fapt?

Mă uit la ceea ce face Flat zilele acestea şi sunt tot mai conştient că Filat are şanse să doboare recordul lui Roşca. Diferenta dintrei cei doi este că Roşca a trădat o data şi bine, dar Filat a trădat permanent, iar la final s-a tradat pe el.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole