PLDM de unică folosință sau cum PAScuDA dă cu piciorul în parteneri

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PAS, PPDA, ACUM, PLDM, PD, Maia Sandu, Andrei Nastase, Vlad Plahotniuc, alegeri, 2018, 2019, parliament

  Mișcarea de Rezistență Națională ACUM a fost lansată 27 iunie 2018. Cu alte cuvinte, pe 27 iunie a fost lansată o copie a Platformei ,,civice” DA, care activa prin 2015.

  În așa-zisul act ACUM, se regăsesc mai multe partide: Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA, PLDM, dar și membri ai societății civile, precum Octavian Țîcu, Igor Munteanu, Arcadie Barbăroșie, Vlad Kulminski, Nata Albot și Oazu Nantoi. Totul bine și frumos, doar că din iunie până acum, statutul începe să se modifice, iar primii care sunt aruncați la gunoi, sunt cei din PLDM. I-au folosit și i-au aruncat, exact cum se spune în reclamele +18.

Ieri, ACUM a venit cu o noutate, iar mai exact, că organizează o șezătoare la Teatru I.L. Caragiale, unde chipurile se vor dicta angajamentele lor, sau altfel spus, PAScuDA și societatea civilă se lansează în campania electorală. Cel mai grav subiect în această pregătire electorală, este faptul că de acum nu mai exista PAS, DA și PLDM, ci doar PAScuDA…. Atât pe pagina ACUM, cât și la Andrei Năstase, scrie negru pe alb că în blocul ACUM există doar PAScuDA, fără fostul partid al Maiei Sandu.

În așa cazuri, ar trebui să-mi fie milă de PLDM, însă nu e acel caz. Liberal Democrații ar fi trebuit să cunoască că PAScuDA nu sunt iubitori de concurenți și mai ales de unioniști, iar ca exemplu avem aceleași proteste PAScuDA unde unioniștii au fost alungați din fața parlamentului, iar drapelele lor au fost date jos, doar pentru ca să se poată colabora cu Dodon și Usatîi.

Unde se află ”răul cel mare” #Moldova?

Unde, totuși, se află ”răul cel mare”? #RMoldova #Parlament #protest #corupție #hoție #dictaturăProtest din 2015 la Parlamentul RM. Sursa Video: www.Curaj.TV

Опубликовано Curaj.TV Вторник, 6 марта 2018 г.

În emisiunea Nataliei Morari, liderul DA declară public că pe listele blocului PAScuDA se vor regăsi și membri a partidelor de stânga, adică comuniști, socialiști sau usatiști, ceea ce arată încă o dată că așa-zișii unioniști din PLDM, pur și simplu n-au loc în acest bloc. Același scenariu este și cu Partidul Liberal, care la fel se numește unionist/pro-european, iar PAScuDA refuză să îi accepte în bloc.

Nu pot da calificative ce țin de pro-europenismul ACUM/PAScuDA, însă știu precis că în PLDM s-a dat cu piciorul în cel mai josnic mod, iar UE lovește agresiv în unii finanțatori ai PAScuDA, și anume în Open Dialog, ONG apropiat de oligarhul cazah Ablyazov.

P.S. Alegerile din 24 februarie 2019 sunt foarte importante pentru clanurile din umbra PAScuDA, anume din acest motiv vedem aceste scheme periculoase.

P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole