”Platon Trust Media” vs Drumuri Bune =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent țopârlanii și ”Platon Trust Media” au aruncat acuzații la adresa PDM precum că expulzarea profesorilor turci s-a făcut pentru a distrage atenția de la investigația Rise. Au făcut tam-tam chiar dacă fata care a făcut investigația a spus că Vlad Plahotniuc știa de investigație și nu a încercat nicicum să-i împiedice. La cât de prostească este ipoteza, totuși sau prins unii. Dar nu, nu a fost acolo distragere a atenției, mai ales că acel caz este un pic neclar.

Adevărata distragere a atenției și dezinformare a început ieri și a continuă astăzi. Știind că în ziua de marți urmează să aibă loc briefingul Partidului Democrat la care a fost anunțată lansarea proiectului Drumuri Bune 2 (2600 km de drum în 2019 și în paralel cca 100 000 conectări noi la apă potabilă), …

… luni Năstase lansează un kkțel precum că liceul orizont o să fie supus unui atac raider.

Mă gândesc eu, de ce naiba să raiderești acolo? Desigur, Andrușa se pricepe mai bine în atacuri raider, că nu din aer s-a mutat din cămin într-o casă cu 2 nivele în Frankfurt și și-a tras merțan, dar cu liceul a sărit calul, noroc că ”ai lui” le papă pe toate.

Astăzi deja Maia cu mâna ei de copii s-au dus să protesteze (atenție!) în fața SIS-ului. Desigur, au dreptul să protesteze, dar nu prea cred că SIS-ul (Serviciul de Informație și Securitate, dacă nu știe cineva este un fel de CIA) are unde scrisă obligațiunea de a raporta cuiva, decât Parlamentului RM căruia i se supune actualmente.

Pe de altă parte, de ce nu au mers deodată să protesteze în fața la SIS, la poliție, la biroul de migrație și azil? Pentru că, în cot îi doare profesorii turci. Se leagă de orice subiect în propriul său interes politic. Nimic mai mult.

Și asta nu-i tot. Până una alta, mai aruncă Maia și o postare pe facebook în care dă dovadă de duble standarde, și aș spune eu chiar porniri staliniste.


D-na Maia a uitat că Vlad Plahotniuc a declarat oficial și nesilit de nimeni care surse media îi aparțin. Pe când ”Platon Trust Media” încă o fac pe liberii și independenții fără să roșească. Închizand ochii când Năstase agresează verbal și fizic jurnaliștii care-l îndreabă (absolut normal) din ce trăiește 3 ani dacă nu lucrează, și atacând PD-ul că vezi nu i-au dat voie cuiva să intre în sediul lor, care este proprietate privată.
Și dacă oamenii pot să aleagă să privească sau nu televiziunile lui Vlad Plahotniuc, atunci d-na Maia cu killerii media ca Morari și V.Năstase prin strategia de colectare a fondurilor pur și simplu le impun oamenilor ce să privească sau ce nu.
Nu știu de ce tac europenii, or la baza democrației stă libera exprimare și pluralismul de opinii. Și dacă la PPDA de la bun început s-a conturat politica ”dacă nu votezi Năstase – ești trollul lui Plaha”, atunci îmi pare foarte rău să constat că și Maia a coborât la același nivel.

Și desigur Trollii PAScuDAși,  au primit comanda să reia postările cu oarecare drumuri stricate invocând că fac parte din proiectul drumuri bune pentru Moldova.


O să mă strădui să urmăresc următoarea emisiune a Nataliei, dar cred că știu, și chiar pot paria că o să plângă că nu a trecut reporterul ei facecontrolul la sediul PD, că au năvălit-o trolii, o urmărește James Bond când bea bere, și o să ceară bani ca să-și cumpere noul și cel mai 3.14zdos iphone care costă vreo 40.000 lei pe gsmshop =)

În fine, pe 24 februarie o să vedem ce aleg cetățenii. Eu zic că în lupta propagandei vs drumuri bune, o să învingă ceea ce văd ochii =)

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉