Platformiștii deranjați de primarii unioniști!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PPDA, PAS, protest, 26 august, Unire, PD, Plahotniuc

Mereu am știut că brigada din jurul lui Năstase este cu iz pro-rus, iar dacă vrem probe, este de ajuns să privim spre protestele din 2014-2016 sau spre orice acțiune mai mare a celor care ,,au demnitate”. Peste tot vom găsi dodoni, usatiști, comuniști, roșcoviți, nantoiști etc. 

Pro-rușii se tem de UNIRE ca dracul de tămâie, iar ca dovadă este însuși prezidentul, care dorește interzicerea promovării unionismului în țara noastră. Alături de Dodon se alătură și lideri din Platforma DA, care se arată foarte deranjați de acțiunele unioniștilor și mai ales de faptul că 163 de primari au votat Declarațiile de Unire cu România. Totodată, pe ei îi deranjează și faptul că 118 din cei 163 s-au alăturat celor 713 de primari de municipii, orașe, sate și comune din Republica Moldova care  și-au pus semnătura pe o adresare deschisă către liderii Uniunii Europene și comunitatea diplomatică acreditată în țara noastră. În scrisoare se spune că aleșii locali condamnă „acțiunile lipsite de patriotism și îndreptate împotriva comunităților locale din partea unor politicieni iresponsabili de la Chișinău, care au făcut tot posibilul ca să blocheze finanțarea europeană pentru Moldova”. „Noi considerăm că aceste acțiuni ale liderilor Platformei DA și PAS sunt întreptate direct contra cetățenilor, iar exportarea războiului pe care îl duc contra guvernării este o strategie nedemnă

Cel mai grav în acest adevăr este faptul că cel care critică unioniștii este Nicolae Josan, un individ care se declară mare patriot și pro-român și care mai are un fecior, artist și promotor al pieselor unioniste.

De faptul că trollii PPPDA merg pe aceiași idee, nici nu vreau să mai spun, însă un fapt rămâne cert, aliații Maiei Sandu, niciodată nu vor pleda spre integrarea europeană.


Urmărind criticile celor din DA împotriva guvernării, îmi dau seama că ei sunt epuizați… postările lor demonstrează asta.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole