Plahotniuc – premier

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Normal titlu, nu? Aberant vor zice comentatorii verzi, cei azurii vor tăcea (în amintirea faptului că partidul îi este dator proprietarului PD pentru cursa cu avionul charter din noiembrie 2010) iar comentatorii cu trei trandafiri în chept vor zice că lui Luchianiuc i-a venit mintea la cap la citirea titlului.

Trebuie de explicat, probabil.

Tot mai multe zvonuri din partea PLDM că Filat ar vrea să fie Președinte al Parlamentului, funcție pe care a refuzat-o, după spusele lui, în 2009. Funcție care e mult mai simplă decât cea de șef al Guvernului și încă și e mai sus în ierarhie.

PD îl vrea pe Candu premier, asta conform spuselor bloggerilor ”casei”. Nu prea am văzut poziții oficiale dar și din câte știu eu finul șefului nu prea are mare tragere de inimă. Dar poate s-au mai schimbat lucrurile între timp.

De PL tac, oricum ortacii lor vor sări la comentat și aiurit. Anume tinerii care în 2008-2009 au ajutat partidul iar acum au fost puși în coada listei. Pentru că asta au meritat. Între timp tinerii din PLDM și PD au ajuns destul de sus, atât în funcții cât și în ierarhia partidului.

Continuarea o puteți găsi pe blog 🙂

Comentarii