Plahotniuc a anuntat pe cine va sustine la functia de primar al capitalei!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astazi, in cadrul briefing-ului saptaminal organizat de PDM, Plahotniuc a vorbit despre candidatul la primaria Chisinau.

Toti au asteptat ca Plahotniuc sa-si desemneze candidatul sau, insa dumnealui a anuntat ca PDM va sustine un candidat unic al dreptei pro-europene, care sa fie integru si sa poata invinge socialistii.

Ar fi o tragedie, dar si o rusine daca capitala unui stat pro-european ar fi condusa de socialistii lui Dodon. Prin anuntul sau, Plahotniuc a dat clar de inteles ca nu va sustine un candidat care are careva tangente cu pro-rusii: deci, candidatul PPDA inaintat la functia de primar nu va avea sustinere din partea PDM, deoarece acest partid in anul 2016 a pus ,,batista pe tambal” si l-a sustinut pe Dodon la protestele lui pro-ruse.

 

Totodata nu se stie cine va fi candidatul PAS. Pentru ca ar fi o mare greseala din partea Maiei Sandu sa-l sustina pe Nastase. Eu sunt convins ca daca PAS va veni cu un candidat propriu, un manager capabil sa schimbe lucrurile in Capiatală, cu sprijinul PDM, Chisinau va avea un primar pro-european in 2018.

Cel mai important! Partidele de dreapta trebuie sa se uneasca! Atat timp cat partidele proeuropene sunt dezbinate, Dodon si PSRM devin tot mai puternici cu suportul lui Putin.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii