Piţigoii Ţopilor şi argaţii lui Filat regretă demisia lui Streleţ

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Începând cu data de 6 septembrie, în PMAN protestează cetăţenii ce au un şir de revendicări. Cine coordonează aceste proteste noi deja cunoaştem. În nenumărate ori am zis că respect oamenii simpli ce au ieşit în stradă cu cerinţe faţă de guvernare, dar condamn vehement prezenţa în scenă a ţopârlanilor şi altei mizerii KGB-te ce stau în spatele acestor proteste. Mai nou în ultima perioadă s-au dat cărţile pe faţă şi a PLDM-ştilor ce susţin revendicările celor din PMAN. Apropo, cei ce protestează în faţa Parlamentului şi a Ministerului Agriculturii, au revendicări similare. Ambele tabere au cerut demisia Guvernului, demisia lui Timofti, demisia Procurorului General şi a Şefului CNA. Să nu uităm de revendicarea cea mai importantă a întregei societăţi şi a poporului – pedepsirea celor ce au delapidat averea statului, mai precis a celor ce au furat miliardele din Banca de Economii…

Ia să vedeţi paradoxul celor de la DA. Ieri liderul Platformei DA, Andrei Năstase a declarat că regretă demisia lui Streleţ şi are mari temeri că în scurt timp va fi demis şi Timofti. Schizofrinia lui Năstase a trecut limitele bunului simţi şi a scuipat în faţă celor ce l-au susţinut şi în data de 6 septembrie, şi în data de 4 octombrie când au ieşit în PMAN la proteste.

Acuma îi înţeleg pe cei ce au abandonat această mişcare protestatară. Sunt convins că şi acel Vasile Costiuc, liderul Partidului Democraţia Acasă, ce a lăsat acest orăşel a demnităţii după ce a înţeles că DEMNITATE la acest Năstase nu există, iar ADEVĂRUL este cu totul altul.

Am buna nădejde, că marea majoritate a celor ce au protestat luni în şir în PMAN nu regretă că Streleţ a fost demis, nimeni nu au nici cea mai mică remuşcare pentru arestul lui Filat, şi mai mult ca atât, nimeni nu au temeri de o eventuală demisie a lui Timofti. Problema este că, cetăţenii sunt folosiţi de această gaşcă în interesul lui Filat şi a grupării clanului Lucinschii. Interesant câţi dintre protestatri sunt gata să îngheţe nopţile apărându-i demnitatea lui Filat?

La această întrebare să ne răspundă piţigoii Ţopilor şi argaţii lui Filat…

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole