“Pisica turbată” – pionul lui Năstase și „mascota” aferiștilor politici care le aparțin oligarhilor fugari Țopa

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe parcursul ultimilor ani s-a demonstrat că în gașca aferiștilor politici, din conducerea Dreptății și Adevărului, ajung oameni care vor să folosească nemulțumirea poporului pentru a căpăta beneficii exclusiv personale. Fie că fug de justiție, fiind condamnați și dați în căutare internațională pentru o „colecție bogată” de crime grave – cum sunt oligarhii Țopa. Fie că vor să ajungă cu orice preț în fotolii “înalte” ca să continuie să jefuiască proprietatea publică la comanda sponsorilor săi – cum e Adrian Năstase. Sau pur și simplu din careva frustrări interne sau careva boli psihice – cum e Vasile Năstase.

Se pare că același principiu e asimilat și de cei care sunt în această piramidă politică sub personajele enumărate mai sus. Unul din „pionii ofițerilor Năstase conduși de regii Țopa” este și Aurel Pisică. Să nu vă inducă în eroare numele de familie. Acest individ nu este atât de pufios ca și porecla sa.

„Demnitate” demonstrată cu pumnii: Pisica, unul dintre membrii Partidului „DA”, PERICULOS pentru societate, scria ieri portalul http://www.publika.md

Această sursă media susține că Aurel Pisica, unul dintre membrii Partidului „Demnitate și Adevăr” al interlopilor fugari Țopa este periculos pentru societate, susțin fosta lui soție și mama acesteia, dar și jurnaliștii de la today.md. Potrivit unei investigații jurnalistice, Pisica a avut un comportament violent față de membrii familiei sale, a atacat atât jurnaliști, cât și polițiști care asigurau ordinea publică în timpul protestelor organizate de Partidul „DA” în fața Parlamentului.

„Pisică este un om de bază al lui Andrei Năstase. Să-i zici om, e o mare onoare pentru el. Or, apucăturile deloc civilizate vorbesc despre altceva. Nu-l costă nimic, de exemplu să lovească un jurnalist, din simplu motiv că pune niște întrebări. Pe potlogarul cu nume de felină l-am putut vedea și la violențele de la Parlament.Atunci când lovea, înjura și strangula polițiști în numele lui Andrușa și al Țopilor. Tot Pisică este clovnul care și-a prins în cătușe copilul în fața Ministerului de Interne”, a menţionat jurnalistul today.md Gabriel Călin.

„După ce a rămas fără soția pe care o folosea pe post de sac de box, ca să-și verse nervii, acestuia nu-i rămâne decât să se răcorească în public. Iar platforma DA are nevoie de asemenea pisici în călduri”, a spus Călin.

„Pur și simplu cu el era deja imposibil de trăit împreună. Am înhățat un pumn, doar întrebându-l unde ai fost tu toată noapte și nu mi-ai spus nimic”, a explicat fosta soție a lui Aurel Pisica.

Și mama, și fratele soției au fost victimele marelui luptător al lui Andrei Năstase”, a precizat Gabriel Călin.”Oamenii din sat se tem să vorbească despre Pisică și se tem pe bună dreptate. Pentru că scandalagiul merge să se răfuiască cu toți acei care-și permit să-i discute ieșirile nervoase”, a spus Gabriel Călin.

„Portretele membrilor DA denotă un singur lucru: pe toți îi leagă ceva. Fuga de probleme personale și căpătarea unei umbrele politice după care se pot ascunde de măgăriile lor. Unii au furat sute de milioane din agricultură, alții se judecă cu membrii propriilor familii. Unii își tăinuiesc dosarele în care au fost condamnați pentru proxenetism, alții ascund ștergarele după calorifer și relațiile amoroase cu mari poeți ai neamului”, a conchis jurnalistul today.md gabriel Călin.

În concluzie – agresivitatea este salutată și, nu mă voi mira, dacă este premiată. Din această cauză vedem oameni agresivi la corturi, în sălile de conferințe de presă, la emisiuni tv și prin alte părți. Doar că această agresivitate, venită într-o zi la putere, alimentată de lipsa pericolului de răspundere în fața legii, poate genera o tiranie, pe lângă care monopolul comuniștilor din 2001-2009 ne va părea floare la ureche. Nu sunt sigur că ne dorim un astfel de viitor sumbru!

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole