Pentru realegerea sa în funcția de Prim-ministru GABAR are pregătite 50 milioane euro cash!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La 18 martie 2013 a luat legătura cu mine o doamnă necunoscută, care m-a întrebat dacă aș dori să aflu ceva important despre…GABAR!

Mai nu căzusem din pat!

Cine? GABAR??? Care GABAR, că eu numai lui Filat îi dedic viața, și opera, și iadul, și raiul, și cîte și mai cîte.

La auzul numelui: Filat telefonul brusc s-a deconectat.

Semn că sunt interceptat de cineva.

Doamna a revenit repede, și-a cerut scuze, zicînd că a fost o probă tehnică și că cineva de la Moskova ar dori să se întîlnească la 17 aprilie cu mine la Chișinău.

N-am avut timp să refuz.

Mi-a mulțumit și dusă a fost la…Kremlin.

Ieri, fără a fi anunțat în prealabil, mă trezesc claxonat de-o mașină de lux.

Sunt invitat în salon și dus la un hotel cu restaurant și bar pentru nobili.

Dl M.H. se prezintă drept un cetățean rus, care a lucrat UNDE TREBUIE și că acum are în proces de apariție o carte despre unele persoane foarte importante din CSI, care sunt în serviciul organelor de securitate ale Federației Ruse.

—Și ce am eu cu asta?-l-am întrebat pe…scriitor.

—Ai să vezi că ai. Important e să-ți servești în pace cafeaua și să reușești să asculți pînă la capăt. Fără să mă mai întrerupi.

Și-a început…

—Numele prim-ministrului țării Dvs, care va fi în cîteva zile pus la bătaie de parlamentari în datele operative ale FSB-ului(KGB-ului) rus este… GABAR!

Nu știați, e clar.

Am citit despre prostituția politică la moldoveni, descrisă cu lux de amănunte în manifestele Dvs, tocmai deaceea am decis să vă caut și să vă spun despre ceea ce știu. Am considerat de datoria mea să nu tac Adevărul despre cel, despre care ministrul KGB-ului moldovenesc, Pasat, a spus la ProTV că dacă va ajunge Filat la guvernare în Moldova atunci vă veți aminti de Voronin ca de un vis frumos.

Dvs știați și ați scris doar despre faptul că Filat a fost racolat din anii studenției sale la Iași de Serviciul Român de Informații(SRI). Știu că cineva v-a spus că ar fi trecut apoi la Serviciul Informații Externe(SIE).

Numele lui conspirativ pentru serviciile secrete românești e Kant, nu? A scris Eduard Ovidiu Ohanesean în cartea Puterea din umbră”, apărută la Iași(și brusc o scoate din geanta-diplomat și o deschide exact la numele racolatului Filat). Iată aici e copia carnetului personal de evidență al Serviciului Român de Informații cu numărul 1899 al „agentului Kant”, cu fotografia lui Filat din 1991 și datele care coincid perfect cu datele prim-ministrului vostru, în exercițiu acum, dar care e ajutat și de FSB și de SRI și SIE și de SUA și de Germania să revină în post. Vedeți? În fotografia lui de atunci nu avea încă moțul încleiat pe frunte de implantologii elvețieni.

Racolat de SRI pe dosar penal pentru un lanț întreg de contrabande cu țigări, acesta a fost ulterior predat celor de la SIE, dupa ce “agentul Kant” a plecat peste hotarele Statului Român.

El știe că Dvs cunoașteți PREA MULTE despre colaborarea lui cu securitatea română, dar nu reacționează fiindcă n-are ce spune. A fost prins cu contrabandele lui de țigări și a fost pus în situația să accepte să fie la cheremul organelor menționate.

Gabar e nume pakistanez, întrebuințat și la indieni.

Filat al vostru este unicul prim-ministru moldovean de după 1989 care a absolvit o instituție de kgb-iști. Golițino vă spune ceva?

Dvs îl știți doar de agentul Kant”, dar înainte de a fi astfel Filat a fost racolat de KGB la 24 decembrie(!) 1987 și de atunci răspunde la numele: GABAR!

Adică acum este dublu agent SIE(SRI) și FSB(KGB).

Ce coincidență: la 1987, cînd tot URSS-ul era în transă de la GLASNOSTI-ul lui Gorbaciov, Vladimir Vasilievici Filat intra în KGB!

Pot să vă mai spun că sunt în temă și referitor la activitatea lui securistică în România, unde persoana sa de legătură era chiar viitorul ministru de kgb moldovenesc, care a fost fotografiat cum întreținea relații sexuale cu lupcinski sr, dar și cu cel despre care nu puteți să nu scrieți o zi Dvs.

Deloc întîmplător faptul că repede persoana lui de legătură ajunge la ordinul personal al lui lupcinski academician, fără a fi fost mai întîi măcar doctor, doctor habilitat și membru-corespondent.

Iar în 2012 obține din mîinile și la porunca lui Filat medalia și titlul de laureat al Premiului Național.

Ce-i leagă pe filați, pasați și lupcinskiști e Poliția Secretă.

Întrebați-l pe Voronin, el știe mai multe, la el sunt și probele despre care vorbeam.

Kant e un nume prea filosofic pentru Filat, dar Gabar e exact numele de contrabandist de arme, de spirt și de țigări, ce i se potrivește exact.

Pronunțați doar: Filat Gabar.

Nu sună impecabil? Nu-l caracterizează exemplar?(Mă provoacă la rîs. Mă abțin cu greu).

Acum trebuie să știți că Gabar e gata să-i cumpere pe toți numai să mai fie prim-ministru, și pentru asta are tot sprijinul serviciilor din care face parte.

7 trădători din partidul proromânesc al lui Ghimpu, un fel de Jirinovski sau Vadim Tudor al vostru, au fost deja cumpărați.

Știu și cu ce sumă, dar mai tîrziu.

Și Guma e gata să treacă de partea lui, fiindcă sora acestuia, Ludmila, l-a învățat să fure la începuturi.

Dodonache oscilează și el. Cu tot cu grup.

Din ziua cînd a aflat cu ce sume e gata Gabar să-și cumpere voturile necesare.

I-a promis 5 milioane euro.

Din 50 puse în joc!

Pentru doar o ridicare de mînă vreme de o secundă!

Din vistieria unei bănci a poporului Gabar a jăpnit 50 milioane de euro, avînd destinația strictă: Realegerea lui Gabar în fruntea Guvernului Țării lui!

E de acord să dea fiecărui votant pînă la 2 milioane!

Lui Sirbu i-a spus în față.

Și acela e turmentat de 3 zile.

Suma de 50 milioane euro, sustrasă din bancă, e un fleac pentru Gabar.

El și-o recuperează într-o noapte, prin transportarea a 10 tiruri cu țigări de contrabandă prin vămile cu skaner defect. Sau cu armamentul lui Martinuța.

Gabar, stimate domnule scriitor, în mitologia indiană însemnează „hoț de comori”.

La voi, la moldoveni sau la românii moldoveni, cum e mai corect, ar fi sinonimul unui hoț de stat, adică ar echivala cu un gangster al bugetului statului.

Mai nou, eroul Dvs preferat vrea după reînscăunare să se și recăsătorească.

Dar nu cu cine ați crezut Dvs. Anhela oricum n-a rămas în pagubă. Pentru o aventură de 3 ani s-a ales cu 20 milioane euro și acum gîndește să devină unic acționar la Prut TV Chișinău, care e scos la vînzare pentru suma de 5 milioane doar!

Tot din cauza Dvs Anhela Honta așa și n-a mai devenit doamna Filat!

Acum ȘTIM că Gabar stă la dubii. Nu se poate decide cu cine să se recăsătorească: Sau cu Bodiu, sau cu Tkaciuk, sau cu Petkof, sau cu Petrenco, sau cu Eșanu, sau cu Lutenco, sau cu Luleancă sau și cu alți candidați egali…în șanse. Sursele noastre spun că la moment Eșanu ar fi cel favorit, totuși.

A fost prezent aseară la întîlnirea lui Gabar cu trădătorii românului Ghimpu. Dar dacă era activ sau pasiv știe doar madama cea Huțu… sau Sucărneanu…

Dacă nu ți-a spus-o nimeni află că aseară s-au negociat și sumele ce li se CUVIN celor 7 trădători pentru o simplă ridicare de mînă în parlament la momentul realegerii lui Gabar prim-ministru.

Hadîrkovski, pe post de lider fiind, va încasa în cash 500 000, Podrug—300 000, Huțu—250 000, ceilalți 4—cîte 200 000.

Euro!!!

Numai Sucărneanu a fost mai lacom. Cerea 1 milion pentru el și pentru Radio „Vocea Lui Gabar”, încît greu le-a fost lui Filat și Hadîrkovski să-l convingă pînă la urmă că și 200 000 euro nu se iau din pod.

Înțelegeți că voi, sărmanii români basarabeni, ați fost din nou vînduți de oamenii aflați în slujba serviciilor secrete rusești și…românești?

Poftele Rusiei mele sunt cunoscute și arhicunoscute, dar chiar și Țara voastră-Mamă să vă vîndă prin oamenii ei care sunt Hadîrkovski, Huțu, Podrug, Sucărneanu și ceilalți? Care dispun de subvenții substanțiale pentru posturi radio antiromânești, ziare defuncte și tot așa?

Eu nu vă pot ajuta decît prin aceste informații, care ar putea să vă deschidă ochii și să vă pună în gardă despre pericolul politic ce se va abate peste Moldova odată cu reînvestirea lui Gabar în fruntea guvernului vostru.

(Era noapte tîrzie deja, încît a trebuit să plecăm. Rusul M.H., fără a mai scoate o vorbă, m-a dus cu mașina pînă acasă, a așteptat să intru în scara blocului și cu o viteză nebună s-a făcut nevăzut într-acolo de unde venise).

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole