PENTRU CEI CARE MĂ BÎRFESC!!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După emisiunea IMPORTANT cu George 1Gonța la TVC 21, mă sună colegi de partid și îmi rețin atenția că iarăși au pornit pe FB servilii orbi ai unor noi lideri falși unioniști și falși europeniști să mă denigreze.

2Colegii mă roagă să repostez documentele prin care am demonstrat tuturor, cu acte de la SIS, CNSAS (SRI, SIE, SI al Armatei Române), cu decizii irevocabile ale instanțelor de judecată naționale că NU AM COLABORAT NICIODATĂ CU NICIO SECURITATE ÎN VIAȚA MEA.

Mai mult – am făcut anul trecut interpelare oficială și legat de trecutul soțului meu, profesor universitar, doctor habilitat în filologie, cunoscut de toată lumea, SERGIU. Am primit răspuns oficial de la SIS și îl reproduc alături de actele irevocabile ale mele.

3Eu vă compătimesc, pe cei care mă denigrați, că aveți o misiune atît de jalnică. Tuturor celor care se postează în ipostaza de dușman al meu le urez sănătate. Știu că nu aveți ce spune rău despre mine, dar știu că trebuie să inventați, pentru că așa vi se spune. Eu ”vă urez succes”.

Și vă mai sugerez un lucru – SOLICITAȚI-LE liderilor voștri falși să urmeze exemplul meu și să demonstreze EI – ca și mine – că au un trecut curat, urmînd calea grea pe care am parcurs-o eu ca să demonstrez ceea ce era de demonstrat..

45Și, înainte de a păcătui, mai gîndiți-vă și la Bunul Dumnezeu.

Nu mai spun că am cîștigat procesele de judecată versus bărfitorii și din Stînga, și din pretinsa Dreaptă…

Mai ales că unii dintre ei au umplut cu asemenea bîrfe despre mine ambele maluri ale Prutului. Domnul să îi judece…

Vitalia PAVLICENCO

 

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole