Pe unde va trece noua frontieră dintre Vest şi Est?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Într-un moment când bombardamentul informaţional privind evenimentele din Ucraina pare a deruta pe cei neobişnuiţi să vadă dincolo de aparenţe, declaraţii conjuncturale sau aiuritoare, mascaţi ameninţători şi blindate trecând în viteză, am optat pentru un dialog cu un specialist în riscurile care pândesc fragilul echilibru al lumii de azi.

Interlocutorul meu, dr. Liviu Mureşan, este preşedintele Fundaţiei EURISC, în numele căreia a participat şi este prezent la evenimente ce oferă şansa unor analize pertinente ale trecutului şi a unor prognoze viabile pentru viitorul dezirabil în Uniunea Europeană, în special, pe continentul european, în general.

Dialogul poate fi vizionat în imaginile inserate mai jos:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole