Pe scurt despre Presa ”Liberă” =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Noțiunea de ”presă independentă” în Moldova a ajuns să fie un populism, după care se ascund unii. După cum am spus-o de mai multe ori: da Plahotniuc are canale de televiziune, dar a fost bun și le-a declarat. Deci este mai transparent decât toți acești independenți a căror șefi și-au făcut pierdută urma prin offshor-uri. Totuși,  dincolo de toate, se cunoaște cine este proprietarul jurnalTV-ului, câți bani a dat Filat pentru Unimedia, când era încă la libertate, precum se cunoaște râvneala cu care făcea propaganda Vasile Năstase pentru Voronin până în 2009. Vă rog doar să priviți atent pozele de mai jos și să vă gândiți puțin. Nu mai mult.

 

 

În fine, vreau să felicit toți jurnaliștii cu ocazia zilei profesionale, le urez multă sănătate, și nu le fie rușine să-și deschidă dulapurile! În schimb îi rog să muncească aprig pentru dezvoltarea produsului media autohton, și să se autofinanțeze. Că nu prea cred eu în donațiile de pe PATREON de la cetățenii din diasporă, care nu de ”zile bune” au plecat din țară.

Pace 😉

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii