Pe scurt despre Binom =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sunt absolut sigur că nu ar fi posibil să stau eu așa în cort alături de PSRM sau PPDA fără gălăgie…

Dar iată-i ăia, care cică luptă contra oligarhilor și pentru interesul național stau bine merci alături de socialiști care sfidează cetățenii Moldovei prin pupincurismul pentru Putin, adică devotament altui stat. Fiecare își caută de semnăturile lui. Bănuiesc că Năstase intenționat și-a plasat cortul alături, că oamenii vin la socialiști, și za odno trec și pe la dânsul, altfel nu-l bagă nimeni în seamă pe prostul satului. Faza este că nu s-au deranjat socialiștii de prezența lor. Am stat minute bune din interes, poate se aude măcar vreun ”Dumnezeu”  =) M-au dezamăgit.

Și dacă tot am decis să vorbim despre prostul satului, nu pot să nu vă reamintesc că insul este finul de cununie al lui Victor Țopa, oligarh de altfel. 

Dar cine este Victor Țopa, și celălalt Țopa (Viorel) puteți afla de –>>> aici <<<–

Ah! Încă ceva. În contextul că Maia Sandu a cedat pentru primărie în fața lui Năstase, mai credeți oare că opoziția (de cacao) își face griji pentru bunăstarea cetățenilor și per general pentru prosperitatea Republicii Moldova?

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii