Pe cine să nu mai votați la următoarele alegeri

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Peste câteva luni în Republica Moldova vor avea loc noi alegeri parlamentare. Patru ani de democrație liberală sau de liberalism democrat s-au scurs pe neobservate. În acest răstimp, policroma coaliție de guvernământ a reușit să-și adjudece statutul de cea mai criminală și mai coruptă guvernare liberal-democrată din RM de la independență încoace. A furat ce a mai rămas de furat. A vândut ce a mai rămas de vândut. Ne-a amăgit așa cum nu a reușit nimeni să ne amăgească.

În scurt timp, aceiași vânzători, hoți și mincinoși  vor reveni în fața noastră cu noi  promisiuni și proiecte de eradicare imediată și eficientă a sărăciei.

Dar este posibil ca Iuda, care l-a vândut pe Iisus, să devină Mântuitor? Că să mă exprim cu alte cuvinte, este posibil ca o gloată de  nenorociți, care au vândut rusului Banca de Economii și Aeroportul Internațional Chișinău, să ne scape țara de sărăcie, de depopulare completă? Este posibil ca o guvernare ce a deposedat statul de cele mai importante proprietăți, oferindu-le pe furiș rușilor, să provoace, să relanseze dezvoltarea economică a țării?

Așa ceva este o utopie!

Așa ceva nu este cu putință!

Vânzătorii de țară nu sunt în stare să devină eroi!

Eroii își dau viața pentru țara lor, iar lașii își omoară țara ca să-și salveze viața sau ca să-și umple buzunarele cu arginți. Ce fel de oameni avem noi în fruntea țării?! Parlamentul Republicii Moldova s-a transformat într-o maternitate unde se nasc urmașii lui Iuda. Unde se nasc vânzători de țară. Ființe fără demnitate.

Vladimir Filat, Marian Lupu, Ion Hadârcă, Vlad Plahotniuc și majoritatea celor din actuala coaliție de guvernământ, care au fost la curent sau au votat vânzarea/oferirea pe tavă a Republicii Moldova Rusiei (BEM și Aeroport), nu sunt în stare să facă lucruri bune pentru această țară. Această guvernare așa-zisă pro-europeană s-a oligarhizat. Suntem conduși de oameni bogați cu interese personale, de inși care tind cu orice preț să-și păstreze avuțiile sau să și le mărească prin minciună.

La alegerile care sunt tot mai aproape să nu votați sus-numiții, să nu votați partidele lor. Ceea ce au făcut ei cu BEM-ul și aeroportul sunt argumente cât se poate de concludente privitor la felul lor incorect de a conduce țara, la încercarea lor de a deposeda RM de patrimoniul său, acutizând astfel dependența noastră față de Federația Rusă în pofida faptului că tindem să ne integrăm în Uniunea Europeană.

„Datorită” lor Rusia a pus din nou mâna pe RM fără să tragă un glonț. RM aparține Rusiei încă de anul trecut. Rămâne doar să vină Putin la Chișinău, iar cei de la guvernare vor fugi ca niște cai de curse la aeroport să-și întâmpine stăpânul cu pâine și sare.

Probabil că vă întrebați pentru cine să votați.

Votați partidele unioniste.

Ele ne oferă șansa pe care nu ne-au oferit-o până acum celelalte partide.

Reunirea este salvarea noastră. Unica salvare. Hoții vor intra în pușcărie, iar noi în sfârșit vom ieși de sub piciorul Rusiei. În sfârșit vom porni pe calea dezvoltării și a libertății.

Trezește-te, drag popor, căci din cauza adormirii tale suferim noi, cei care nu dormim.

Comentarii