PDM și alții

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Marea Adunare Națională organizată de PDM a pus la pămînt toate partidele.

Le-a făcut praf.

Nici nu mai știu, cu excepția PSRM-ului, dacă există.

Unii spun că au fost 100 000 de oameni, alții–80.000, alții—50.000, alții–20.000, dar toți recunosc faptul că au fost, totuși, mulți delegați la Marea Adunare Națională a PDM-ului.

Dacă pînă atunci destule voci din PL, PLDM, PPDA și PAS declarau că PDM-ul nu va trece pragul electoral, iată că acesta le-a arătat că are suficient electorat ca să guverneze și după luna Martie a lui 2019.

Nu credem că partidele menționate în text ar putea umple Piața, ca și PDM-ul.

După lovitura de imagine dată duminică, marți PDM-ul a șutat din nou, anunțînd că pînă în luna decembrie salariile bugetarilor vor spori cu 20-50-90%.

Iarăși PL, PLDM, PPDA și PAS au rămas tablou.

Miercuri guvernarea le-a mai dat un gol, arestînd o grupare coruptă, formată din judecători, avocați, procurori, medici și alți intermediari.

După ce săptămîna trecută au arestat decani, avocați, șefi din Primăria Chișinăului și persoane interpuse, prin care aceștia acționau.

Opoziția a rămas cu ochii în soare.

Se pare c-a înțeles la ce va fi condamnată.

Se pare c-a înțeles că în spectacolul „PDM și alții”, în curs de montare la unul din teatrele naționale din capitală, Măria Sa Mica Opoziție va fi numai: „și alții”.

Năstase a muțit, Maya a adormit, iar Natașa Baghirov-Lupcinski de la o televiziune a opoziției a reînceput să vomite zilnic, pe unde se-ntîmplă.

Uneori și-n emisie, în direct.

Această boală i se declanșează din clipa cînd vede triumful PDM-ului.

Dacă uită de Bin Laden-ul Planetei, alias Vlad Plahotniuc și de PDM, și pleacă din Republica Moldova, atunci totul e ok, a confirmat chiar  ea acum două zile pentru un portal de știri mondene.

Chestia proastă e că Natașa se întoarce la Chișinău de pe urlați, ca și cîinele la propriul vărsat.

Și-l înghite din nou, din nou, din nou, exact ca în Pilda a 11-a a lui Solomon, care ne adeverește de milenii așa: „Ca un cîine care se întoarce unde a vărsat, aşa este omul nebun care se întoarce la nebunia lui.”

Doamne, Ajută-l, să scape de boala aceasta!

Imagini pentru pdm la marea adunare națională

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole