PD-ul se plimbă prin țară, deși deputații și miniștrii ar trebui să fie la muncă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Expresul PD plimbă prin țară deputații și miniștrii acestui partid, în frunte cu Marian Lupu, deși începând de luni se consideră zi lucrătoare în Parlament, iar comisiile deja ar fi trebuit să înceapă lucru.

Țara arde, iar democrații se piaptănă și fac campanie electorală. Păcat că nimeni nu va verifica dacă merge și salariul acestor persoane, care sunt acum prin țară și fac campanie pentru o cursă electorală internă. Pentru ce se rup din zilele oficial lucrătoare și se lucrează pentru interesele de partid? Ce înseamnă aceasta?

De ce deputații PD nu sunt la ședințele Comisiilor și de ce miniștrii nu s-au pregătit zilele acestea pentru ședința Guvernului de azi? Din lipsă de inițiativă și implicare, astăzi Guvernul va examina doar 10 subiecte de pe ordinea de zi, care sunt doar niște formalități. Chiar am să urmăresc astăzi ședința Guvernului și am să văd dacă la ședință vor fi prezenți miniștrii PD sau vice-miniștri. Ar fi o batjocoră din partea PD ca toți miniștrii să lipsească. Totodată, va fi un minus pentru acest partid dacă astăzi vor lăsa treburile țării pe mâna adjuncților, iar ei se vor ocupa cu treburile de partid.

Apropo, Igor Corman când convoacă ședința Parlamentului? Trebuia pe 8 septembrie… gata, nu vor mai fi ședințe?

Azi și socialiștii au protestat din acest motiv. Au strigat în fața Parlamentului că 60 de deputați nu au ieșit la muncă. Ei probabil încă se odihnesc.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii