Pavlicenco îmi ameninţă dreptul la opinie

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am zis că nu mă mai leg de comentariile propriilor postări, dar când acestea vin de la persoane însemnate (a se citi neînsemnate, politic vorbind), e păcat parcă să le ignori.

Şi ultima mostră o serveşte articolaşul meu privitor la blocurile electorale, în care condamn iniţiativa PNL de a chema partidele sub egida unui năstruşnic bloc european.

Ehe, nu s-a răcit bine postarea mea pe voxpublika, că a şi sărit Pavlicenco cu ameninţări la propria-mi persoană. Carevasăzică, mă ameninţă cu instanţa, pentru ofensatorul (a se citi veridicul) termen “compromişi”.

Dar, ce mai, convingeţi-vă:

Ei bine, şi cum mi-e firea să nu rămân dator, am venit imediat cu-n răspuns:

O continuare a acestui “dialog” s-a produs în noua postare a lui Pavlicenco, unde mă vizează “naiv” (după cum comentează mai jos):

Într-un final, mă întreb un singur lucru – au nu cumva alde Pavlicenco îi mai comunistă decât toţi comuniştii, dacă fiind la ani-lumină de parlament îşi permite asemenea ameninţări, d-apoi mai fiind la treuca guvernării?!

Aşa că, oameni buni, păzea!

 

P.S. Ridică-te, răposatule Brătianu, şi vezi ce urmaşi ai…

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole