Paradox – Se jăluie că viața-i grea, dar mai departe promovează hoții.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De cînd mă țin minte, moldovenii pe pracursul anilor se jăluie încontinuu că viața în Republica Moldova este grea, că guvernarea nu se gîndește la popor , ba din contra îi ruinează pe zi ce trece.  Fiind în ultimele luni, prezent la mai multe întruniri cu cetățenii în teritoriu zi de zi aud aceleași fraze, ,, că aiștea  de la guvernare nu fac nimic pentru noi, dar permanent ne sărăcesc,,. Plus la toate aceste fraze sunt pline de sintagme necenzurate la adresa Vlazilor Moldovei.

Cu toate acestea, constat cu regret că în pofida dezamăgirii complete a locuitorilor Moldovei, tot  ei îi aduc iarăși și iarăși la guvernare.

Constat cu certitudine că noi moldovenii iubim ,,pafosul,,. Oamenii la urma urmei îi votează pe aceștia care au banere  frumoase și colorate, acces nelimitat la presă și resurse administrative etc.

Oare nu este un paradox? Te jălui că PCRM, PLDM, PDM, PL, PLR , PSRM – au adus țara la sărăcie , dar la alegeri îi votezi tot pe ei…

Oameni buni, dacă ne dorim o schimbare veritabilă a societății noastre, dacă ne dorim ca politicienii care ajung la guvernare să nu fure banii noștri cu sacul din caznaua statului, este nevoie ca votul pe care îl acordăm să ajungă la partidele poate, mai puțin cunoscute dar cu oameni competenți și profesioniști.

Oamenii noștri trebuie să facă o analiză a programelor și a echipelor la toate partidele înregistrate în cursa electorală pentru a face o alegere de care nu vor regreta în viitor.

Opinia mea: La 30 noiembrie trebuie să alegem un partid nou care a demonstrat prin fapte că poate stabiliza starea lucrurilor în țărișoara noastră. Vă îndemn să votăm împreună Partidul Popular din Republica Moldova, să votăm MĂRUL.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Maxim Braila

Maxim Braila

Student la facultatea de Drept USM , anul III. Din adolescenţă am participat la diverse proiecte, care au contribuit substanţial la formarea mea. Îmi plac provocările, şi mereu sunt gata să trec peste ele. În timpul liber îmi place să călătoresc prin...

Ultimele articole