Păpușele oligarhilor criminali Țopa trec la o nouă fază a marasmului – paranoia teoriei complotului

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Și cînd parcă toată opinia publică s-a plictisit de forfoteala din DA, inclusiv de întîlnirile contra cost cu electoratul (invitaților i se cer bani să-l vadă pe Năstase viu), aferiștii politici mai găsesc o mișcare demnă de manualele de psihiatrie clinică.

Candidatul unic al dreptei, davai dosvidania? „Mai pe scurt”, asta dă de înțeles Cheianu, îmi spune un nou titlu de pe portalul basarabean de știri www.moldova24.info (http://moldova24.info/2016/06/candidatul-unic-al-dreptei-davai-dosvidania-mai-pe-scurt-asta-da-de-inteles-cheianu/).

Postul de televiziune Jurnal TV „împinge” ideea că Maia Sandu și Partidul PAS sunt favorizați de dușmanul N.1 al oligarhilor Țopa, Vlad Plahotniuc, dar și de fostul partener de alianță al lui Andrei Năstase, Igor Dodon. Televiziunea care aparține lui Victor Țopa, controversatul om de afaceri care a fugit peste hotare în urma unei condamnări la închisoare în Republica Moldova, încearcă să creeze în societate ideea că Maia Sandu este proiectul lui Plahotniuc, iar ultimele sondaje care arată scăderea puternică a partidului DA sunt comandate de Plahotniuc și Dodon, care au umflat intenționat popularitatea Maiei Sandu și a partidului PAS pentru a fi peste Platforma DA.

„Plahotniuc pe lângă faptul că o favorizează pe Maia Sandu, mai pune și partidul PAS pe locul 2, aici chiar încep să fiu foarte sceptic. Dvs vă vine a crede că un partid care a fost înregistrat cu o lună în urmă la Ministerul Justiției poate ajunge atât de repede pe locul 2 în preferințele moldovenilor? Partidul Platforma Demnitate și Adevăr este în schimb împinsă pe locul 3 sau 4, și e vorba despre o formațiune care apărea în sondaje încă de astă vară când nici măcar nu exista ca partid”, a subliniat jurnalistul Constantin Cheianu în cadrul emisiunii „Mai pe scurt” de la Jurnal TV.

Jurnalist la postul TV al nașului lui Andrei Năstase, ultimul fiind lider al Platformei DA, un doritor aprig de a ajunge candidatul dreptei la alegerile din toamnă, Constantin Cheianu spune că Maia Sandu nu are nicio șansă la toamnă și că soluția este Andrei Năstase, mai spune www.moldova24.info

Aceste declarații sunt doar un indicator al paranoii lui Năstase, care avansează destul de repede (sperăm ca momentul culminant să nu cincidă cu campania electorală). O paranoie că toți cei din jur vor să-i ia tronul pe care încă nu l-a ocupat. Aceste escapade sunt și o nouă demonstrație a egoismului politic a lui Năstase. Care ba chema toată lumea nemulțumită să se unească sub drapelul DA, ba alunga pe toți din PMAN, monopolizînd microfonul, iar acum și eterul posturilor nașului său.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole