Pantalonii lui Filat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

S-au umplut ieri de substanţă maleabilă şi puturoasă.

Descinderea mascaţilor în guvern i-au spulberat premierului orice doză de prognozare a acţiunilor păpuşarului. S-a luminat sărmanul, probabil, în sfârşit, că rivalul său are enorme resurse de a-l pune la punct. Şi nu numai.

Sunt sigur că frica a pus stăpânire pe Filat. În plus, prezenţa tancurilor în PMAN, cu ocazia celor 24 ani de la invadarea Afganistanului, i-au zguduit măruntaiele, copleşindu-l gândurile iadului. Sau ale închisorii.

Unii hămăitori de-a lui Filat au început a panica – lovitură de stat! Târziu. Pantalonii premierului erau deja plini. Deschiderea unor dosare penale miniştrilor pldm-işti Usatâi şi Negruţă, arestarea şefului inspectoratului fiscal Vicol, l-au pus pe Filat în corzi. În declaraţiile sale se simţea un vădit tremurici, iar spusele lui Lupu despre lipsa bărbăţiei premierului par să se adeverească.

P.S. Degeaba cu show-rile de la bară.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole