Palata nr.6 prezintă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ați auzit istorioara despre cum o domnișoară s-a dus la vulcanizare și pentru 400 de lei suplimentari și-a umflat toate patru roți cu aer aromatizat de portocale?
Dînsa s-a căsătorit la vîrsta de 18 ani cu un burlac de 38, deoarece dînsul are inima bună, bani, este puțin dement și are calibru impunător.
Este mereu motiv pentru ceea ce facem și ce nu facem. Eu, spre exemplu, nu voi merge la protestul de pe data de 11 iunie, deoarece Renato Usatîi, Andrei Năstase, Maia Sandu și Grigore Petrenco îmi provoacă greață. Cum să te declari pro-european, mai că unionist, și să protestezi alături de niște criminali, fugari, susținători a regimului separatist din estul Ucrainei care jocă doar festa Moscovei, manipulatori ce pentru bani, (bani grei) sunt gata să bage și rudele apropiate în joc, cum asta a făcut Andrei Năstase bunăoară.  Dînșii se autoproclamă drept lideri a societății civile. Stop! Cine sunt acești lideri și de ce dînșii au devenit peste noapte “lideri” de opinie și se “exprimă” în numele meu? Un cîcat!
Care poate fi motivul ca să particip la acest manifest? Nord, Sud, Vest, Est?
Cînd unioniștii au încercat să participe la aceste benefisuri, alde Nastase strigau în gura mare: “Nu este momentul potrivit” , “problema transnitreană poate să mai aștepte”, “Meleardu”, striga Năstase cu spumă la gura și la URCAT pe Dodon și Usatii pe scenă. Împreună căutăm meleardu! La rîndul său, Maia Sandu, cu ochelari de soare pe timp de iarnă se făcea că nu vede și nici n-aude.
Peste cîteva zile, soțul domnișoarei venise la acea vulcanizare și toți au rîs cu poftă, iar tînărul care a făcut gluma returnase banii.

Comentarii