Păcătosul ”luptător anti-sistem” din Căușeni necesită o consultație.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Grea este lupta politică (dacă o putem numi așa) și poate rezulta în grave tulburări cu degajări violente de agresiune și ură, mai ales când nu te ia nimeni în serios. Domnul Focșa, despre care scriam anterior (vezi aici) că a prezentat probe false în instanță într-un dosar pe când era jurist la primăria Căușeni ce a servit motiv pentru eliberarea lui din funcție, din frustrări personale nu mai poate trăi o zi fără să insulte pe vreun membru de partid a cărui culoare politică nu-i cunvine, și mă refer în special la membrii Partidului Democrat. Domnul pare să sufere, și iată ce mă face să cred astfel:

Este evidentă lipsa bunului simț când îți permiți să ataci atât de urât pe cineva și mai ales la adresa părinților. Sper că acasă are un comportament mai decent, de altfel ar fi un exemplu toxic pentru copii.
Profesia Jurist este una nobilă și ne așteptăm la un comportament și limbaj decent, dar nu în cazul de față. Nu pare să țină cont dumnealui de prevederile legale utilizând un limbaj absolut indecent, agresiv chiar amenințător. (vezi aici art. 69 CC RM)
Un limbaj cultivat de JurnalTV, demn de aprecierea comunistului Vasile Năstase și este clasic pentru opoziționarii tunați și adunați în corturile din PMAN. Nu știu dacă se pedepsesc și injuriile aduse în spațiul online, și nici habar n-am. Trăiască-și viața. Dar domnul este periculos, și asta o spun mai mulți tineri din Căușeni care deasemenea au avut ”onoarea să-l cunoască”. Mă tem că ajungând în vreo funcție o să facă represiuni de s-ar întoarce și Stalin în mormânt arzând de invidie.

Nu știu ce ”prietenie” are cu anumiți reprezentanți ai Partidului Democrat, dar dacă ar fi să acuz primăria de ceva, aș face-o doar pentru că acestui domn nu i-a fost acordată la timp atenția necesară. Dar sper să aplaneze situația cu timpul. Poate prin intermediul Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss s-ar putea realiza, că am văzut că-i ajută pe mulți.

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0