Opoziția din R.Moldova. O șaormă chipărată.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.


Cei de la PPDA şi-au organizat un mini-congres la care s-a discutat despre viitoarele manifestații ale formațiunii. Nu trebuie să fii Nostradamus de Moldova pentru a înțelege care sunt intențiile reale a partidului condus de tandemul Năstase – Țopa. Obiectivul principal – proteste stradale cu scopul de a cauza alegeri parlamentare anticipate şi a destabiliza țara.

Cel mai principal este că obiectivul tandemului Năstase – Țopa este tras la indigo cu obiectivul pe care-l promovează PLDM-ul transformat în PAS al Maiei Sandu şi aripa politică pro-rusă din țară în chipul lui Renato Usatîi şi Igor Dodon. Nu ştiu dacă R.Moldova este în stare să mai suporte un scrutin electoral în 2017. Dintr-o parte ne plângem de bugetul auster pe care-l avem, iar din altă parte promovăm nişte alegeri care ar goli bugetul de stat cu sute milioane de lei.

Până la urmă să nu uităm şi de planurile tovarăşului preşedinte Dodon, pe care le-a anunțat la Moscova. În caz dacă PSRM obține voturi suficiente în Parlament, Dodon este gata să renunțe la Acordul de Asociere cu UE. Iar şansele de a se creea, în urma eventualelor alegeri anticipate, o majoritate parlamentară anti-europeană este foarte reală.

Dacă să admitem pe un sfert de secundă scenariul alegerilor anticipate, R.Moldova nu doar s-ar îngloda în relațiile cu partenerii europeni, dar ar cădea într-o prăpastie socială şi economică de proporții intergalactice, iar tovarăşul preşedinte Dodon s-ar trezi cu traseul liber spre federalizarea R.Moldova. În traducere liberă, federalizarea statului înseamnă ancorarea definitivă a R.Moldova în ghearele marelui urs din F.Rusă.

Ce fel de opoziție politică există în R.Moldova? Nu există opoziție în R.Moldova. Există nişte făcături de grupulețe încrucişate cu intenția de a destabiliza țara. Opoziție de forma unei şaorme chipărate şi amesticate cu produse de import necalitative pentru sănătatea organismului.

Gândiți-vă la asta!

Comentarii

Teodor Bucatari

Teodor Bucatari

Preocupat de tot ce îmi este şi pare a fi interesant. Detest oamenii falşi şi cred că până la urmă dreptatea va învinge. Sunt conştient de timpurile în care trăim şi nu cred în poveşti. Nu există o putere mai mare decât adevărul. Cu toate că în Moldo...

Ultimele articole