Opera lui Filat prinde contur

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Atâtea mişcări antinaţionale, atâtea decizii mizerabile într-un timp atât de scurt nu s-au făcut nici în perioada comunistă. E incredibil ce face acest partid – PLDM – odată ajuns la putere. După o tâmpită reorganizare a sistemului de învăţământ, după voita acceptare a rebeliunii educaţionale din Găgăuzia, iată că vine o altă decizie care nu poate să aibă alte urmări decât distrugerea conştiinţei naţionale, care şi aşa, sărmana, abia de mai mişcă.

În 2007, duşmanii declaraţi ai poporului nostru au scos istoria naţională din curriculum-ul şcolar. Iată că patru ani mai târziu, declaraţii prieteni ai poporului fac acelaşi lucru. Se schimbă decorul, sensul rămâne acelaşi.

Direcţia pe care a luat-o PLDM a fost suficient de clară chiar şi până la 28 noiembrie, totuşi s-au găsit o treime de alegători să pună ştampila în dreptul acestor mancurţi. Din nefericire, este bine înrădăcinat la noi obiceiul de a călca pe aceleaşi greble de două ori, nouă nu ne rămâne decât să sperăm că alegerile anticipate vor fi o excepţie în acest sens.

Probabil în curând va fi organizată o acţiune de protest împotriva deciziilor ruşinoase luate de ministerul educaţiei, fiţi atenţi la iniţiativele viitoare şi nu ezitaţi să faceţi efortul de a participa.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii