Omul lui Platon din Parlament a luat o palmă de la Voronin

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi omul lui Platon, Igor Dodon, a luat o palmă de la profesorul său politic, Vladimir Voronin, la subiectul ”demiterea guvernatorului BNM”.

După cum știm deja, chiar dacă propunerea privind demiterea lui Drăguțanu a trecut de Comisia economie, buget și finanțe, liderul PSRM a avut azi un mare eșec, care probabil s-ar putea să-i reducă drastic suma pe care i-a promis-o Platon dacă reușește demiterea lui Drăguțanu. Dodon spera să se folosească de comuniști și câțiva rebeli din PLDM pentru a-l demite pe Drăguțanu, la dorința patronului său Platon, care este supărat că BNM nu-l lasă să-și facă jocurile murdare cu sistemul bancar din Moldova, dar nu i-a reușit.

Dodon l-a subestimat pe Voronin. A uitat că moșul nu poate fi păcălit așa ușor. Acesta a ieșit la tribună și i-a trântit ”o palmă” lui Dodon, dând de înțeles că PCRM nu poate fi folosit de Dodon în jocurile lui cu Platon.

Vă amintesc că, după câteva confruntări prin dosurile procedurilor raideriste, Platon s-a afișat personal la Comisia economie, buget și finanțe, unde a ținut ”o lecție” deputaților despre sistemul bancar și cel de asigurări, împreună cu un alt coleg de al său, Aurel Colenco. Atunci toți s-au mirat că deja însăși Platon a ieșit în fața comisiei, dând astfel de înțeles că problema deja i-a ajuns cu cuțitul la os și nu mai are încredere în nimeni că planurile sale pot fi duse până la capăt, deoarece BNM îi pune piedici în câteva domenii, iar acum este gata să se răzbune, prin intermediul unor deputați.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii