Oficial! Maia Sandu ne promite revenirea la „democrație defectuasă”. Mulțumim, dar nu vrem…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
maia sandu, pas, pldm

Liderul PAS a mai făcut postare isterică pe facebook. Stimabila doamnă a politicii moldovenești ne pune în față un nou pericol național și desigur că tot ea ne oferă ajutorul cum să ne protejăm de acest pericol. 

„Guvernarea actuală a retrogradat Moldova de la „democrație defectuoasă” la categoria de țări cu „regimuri hibride”, spune Maia Sandu.

Hmm… și ce ne facem acum? –„Noi, toți cetățenii acestei țări, nu le putem permite să ne îndepărteze în mod ireversibil de democrație”, răspune liderul PAS.

OK, dar cum de realizat asta? – „În 2018, vom elibera țara și vom asigura dezvoltarea democratică a Republicii Moldova”, spune ea.

Extraordinar! Acum să răstălmăcim acest dialog imaginar dintre un simplu cetățean și Maia Sandu:

Deci democrația este în pericol, dat fiind că în Moldova este acum un „regim hibrid”. Chiar dacă nu prea înțelegem ce înseamnă asta, ne dăm seama că e ceva negativ. Evident. Dar nu e totul priedut, există o speranță! La următoarele alegeri Maia Sandu promite că PAS va câștiga alegerile și… ce va fi pe urmă? Vom reveni la „democrație defectuoasă”, așa cum era pe vremea când la guvernare era PLDM, Filat era premier, iar Maia Sandu membră a Guvernului Republicii Moldova.

Ah… ce timpuri frumoase au mai fost! Glorioșii ani 2010-2015… chiar dacă se fura din BEM cu sacu’ fără ca poporul să știe, principalu’ că atunci era democrație!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii