Off the record cu Alexandru Tănase

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sincer fiind, Alexandru Tănase mi-a plăcut. Mie rar îmi plac unele persoane care dețin un post înalt. Văd în mulți politicieni ambițiile personale mai presus decât ambițiile de dezvoltare națională. El e un om simplu care cumpără produse la Piață și merge câteodată pe jos la serviciu (când e frig cu șoferul). Familist. Poate sunt eu greșit, dar Măria sa mie mi se pare o persoană care doar își face treaba pe care o are de făcut, neîncercând să aducă Inițiative și de a păși peste atribuțiile sale pentru a face un lucru bun și util pentru țară. El este doar un lucrător, nu mai mult. Are multe idei cum ar trebui să înlăture corupția din Justiție și cum să impună oamenii să plătească impozitele, doar că le ține pentru el… poate cândva cumva o să fie în politică și atunci poate-poate le va înainta. Asta e ceea ce am văzut eu în spatele personalității sale care a propos are demnitate și puțin probabil că este omul cuiva. El e omul familiei și gata.
În politică nu are planuri să se relanseze, zice el.
A fost foarte plăcut că a fost sincer și nu a fost oficial în declarații, din acest motiv multe discuții de la offline rămân în offline.
Socoate că presa din Moldova (inclusiv blogosfera) e una bună pentru oamenii de rând dar se bagă prea tare în Viețile unor Oficialități. E român.
Vorbește româna. Și nu ăsta a fost motivul pentru care a fost aprobată limba română ca limbă de stat. Motivul principal e mai mult juridic, decât spiritual.
Ultima ce pot să zic e că Dumnealui e probabil unul dintre cei mai buni lucrători din domeniul judiciar și merită respectul nostru.

P.S. Tare straniu că nu critic, Dumnealui nu mi-a dat motiv să o fac.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole