Obrazul Alinei Radu se tot îngroașă.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri doamnă jurnalistă de investigație ”independentă” a dat din nou dovadă de lipsă de scrupule. Cum discerne doamna Radu care cetățean cu adevărat este supus vreunui pericol și cine își face doar PR politic? De fapt, ce naiba întreb! De ce doamna ”independentă” în general își permite (în funcție de activitatea ei) să califice tendențios un caz sau altul. Așa dar, doamna s-a arătat extrem de ingrijorată de povestea Maiei Sandu și al lui Năstase precum ar fi otrăviți cu mercur. Fără a cere socoteală: când depistat și când și unde a fost constatat? Că vezi, ce iese din Maia și prostul satului nu se supune analizei critice și se arată foarte indignată că mulți internauți au făcut mișto din povestioara preelectorală a șomerilor din blocul #ACUM având în vedere o lipsă de moralitate.

Păi doamnă (fmm de moralistă), nevoastră ați uitat cumva cum ați reacționat când au fost arestați cetățeni străini care pregăteau asasinarea lui Vlad Plahotniuc?! Atunci ”moralista” nu s-a sfiit să dea un share videoului ăn care penis-vagin făcea mișto pe seama lui Vlad Plahotniuc.

Să vedem mai departe. Actualul candidatul pe circumscripția 51, Dumitru Alaiba aka pachețel cu iarbă veselă sub gard, la fel a ținut să ironizeze acest subiect.Cică, rușii l-au ajuns pe Litvinenko în Londra, dar iată pe Plahotniuc la Chișinău ba. ”Dați-mi o pauză” (ca a râs prea mult) conchide narcoșa în postarea lui.

Păi spuneți-mi vă rog, cât de certată este doamna Radu de la ZDG cu moralitatea dacă 2 subiecte practic similare le tratează în mod diferit?

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉