Oamenii ar trebui deja să taxeze ipocrizia trimisului Cancelariei Cerești.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După 3 ani de opoziție, alianțe cu pro-rușii, victimizare zilnică și presiune asupra guvernării pentru a provoca alegeri anticipate, Năstase (aproape deputat) anunță condițiile în care ei ar accepta anticipatele. Eu nu știu ce suferințe lăuntrice trăiește acest ”politician” dar unele disonanțe sunt pe față.

Cum naiba se leagă faptul că ei ”aproape deputați” deja au anunțat că o să stea în opoziție și n-o să facă alianță cu nimeni pentru provocarea unui blocaj politic în vederea anticipatelor cu anunțarea unor condiționalități în acest sens?

Fără îndoială rezultatul alegerilor a fost un duș rece pentru blocul șomerilor #ACUM. Băieții s-au trezit nu chiar atât de populari cum se credeau, și cel mai grav pentru ei este că popularitatea lui Vlad Plahotniuc și aechipei Partidului Democrat se află mult peste nivelul enunțat și așteptat de opoziție. Poate asta la tulburat și mai mult pe Andrei? Fără doar și poate, talibanii zombați de jurnalTV și lipsiți de orice fel de gândire critică o să accepte orice gogoși lansate de idolul lor fără să-și dea seama că oamenii care gândesc ceva au fugit și o să fugă din țară anume din cauza unor asemenea politicieni.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0