O NOUĂ MOLDOVĂ

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi, 24 mai 2014, Partidul Popular din Republica Moldova a ținut cel de-al treilea Congres, la care au participat în jur de 800 de persoane. În cadul acestui for, PPRM a adoptat programul electoral ,,O NOUĂ MOLDOVĂ,, și a ales un nou format de conducere al partidului.

Președinte al Partidului Popular a fost ales – Alexandru Oleinic, iar Prim-vicepreședinte – Valeriu Cosarciuc.

Partidul Popular este prima formațiune din Republica Moldova, care și-a făcut publică oferta electorală.

În opinia mea, ca membru al acestui partid , pot  declara că echipa este profesionistă și care niciodată nu a tradat valorile și principiile democratice. Au fost luate atitudini asupra fiecărui eveniment petrecut în societatea noastră.

Ce m-a entuziasmat cel mai tare, a fost faptul că toți oamenii au știut unde au venit, și pe parcursul anilor au facut tot posibilul întru dezvoltarea formațiunii.

P.S. Mă mîndresc că-s POPULAR !

O NOUĂ MOLDOVĂ !

Comentarii

Maxim Braila

Maxim Braila

Student la facultatea de Drept USM , anul III. Din adolescenţă am participat la diverse proiecte, care au contribuit substanţial la formarea mea. Îmi plac provocările, şi mereu sunt gata să trec peste ele. În timpul liber îmi place să călătoresc prin...

Ultimele articole