O nouă metodă de-a face bani: cazul PD

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ce frumos visează unii…

Sărăcie ca-n Africa centrală, dar cu exemple din SUA. E vorba de procedura de alegere a candidaţilor democraţi pentru parlamentarele 2014.

Şi toată această tărăşenie n-a venit de la vreun ideolog, sau politolog, sau analist democrat, ci tocmai de la vicepreşedintele PD, Plahotniuc. Un ditamai businessman…

Eeee, asta nu vă spune nimic?!

Iată ce cred eu – aşa cum umblă democraţii în campaniile electorale cu pomene pe la alegători pentru ai vota, tot aşa vor umbla şi candidaţii pentru listă pe la membrii de partid pentru a fi propuşi şi susţinuţi.

Că doar nu credeţi că în Moldova totul (măcar ceva) se dă pe merit. Ai bani, eşti pe listă, nu – goodbye (dacă o tot dăm cu exemple americane).

Şi, ca un apropo, mă întreb – da cu ce s-or alege Plahotniuc şi ceilalţi boşi ai PD-ului?

 

P.S. PD are fără dubii un rating mai bun decât în precedentele alegeri, aşa că, dacă vrei un locuşor de deputat, trebuie să plăteşti dublu (şi sper c-am răspuns la întrebarea (apropo-ul) de mai sus).

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole