O nouă ”gălușcă” servită oamenilor de trollii PAScuDAși. Vin sărbătorile ce naiba…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Până guvernarea majorează salariile și pensiile, oferă ajutor pensionarilor pentru sărbătorile de iarnă, trollii pascudelor, ca să nu rămână în urmă, au grijă să umple masa tele și facebooko spectatorilor cu găluște care mai de care. Au fost drumuri, mere, ambulanțe, și acuma din nou drumuri. Că la noi (ce plm) pe facebook sunt toți experți în toate când vine vorba de hămăit.

În imaginea de mai jos, trollul de gardă a pascudelor ne spune că aici asfaltul se pune peste zăpadă insinuînd calitatea proastă a drumurilor din programul Drumuri Bune pentru Moldova.

Eu singur nu am cea mai bună vedere dar văd clar unde este zăpada și unde este așternut deja stratul de pietriș. Interesul trollului este clar. Mi-e jale de oamenii care înghit gălușca. De fapt, nu, nu mi-ie jale, dar totuși o să le explic ”deștepților” cum se face:

1. Din poză se vede clar că nu ninge.
2. Din aceeași poză se vede clar că înainte de a fi așternut stratul de pietriș drumul a fost curățat (adică a trecut greiderul pe acolo).
3. Asfaltul se așterne peste stratul de pietriș.

Tăt normal.
Și pentru că nu este un drum de importanță superioară, dar unul de sat, unde capacitatea lui este mult mai mică, nu văd o problemă că se face și pe frigul acesta. S-ar putea de ridicat întrebări despre temperatura asfaltului, grosimea lui și de câte ori a trecut ”CATOCUL” peste dânsul. Dar pentru asta trebuie să fie la fața locului, nu pe facebook.

Păcat că pică și oameni cu scaun la cap parcă …

Și iată drumul, care apropo nu face parte din programul drumuri bune.

Tot mai bine decât noroi, nu-i așa?! Dar n-o să mă mir dacă la noapte o să iasă vreun mârlan cu lomul… ca mâine să vedem o bortă în acest drum.

Și dacă mai aveți cumva dubii că de fapt armata de trolli se află în subordinea lui Andrei Năstase și a Maiei Sandu, urmăriți acest video, să înțelegeți cum se apar like-urile și distribuirile pe facebook.

 

Pace.