Nu mărităm Moldova cu Renato Usatîi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent am scris un articol, în care am vorbit despre deconspirările lui Renato Usatîi cu Petrenco, zilele astea, însă am mai aflat ceva ciudat, care se presupune a fi o farsă.

Pe lăngă toate „surprizele” pe care ni le face Liderul Partidului Parus, mai aflăm că nu-i sunt suficiente concertele și ajutoarele oferite de pînă acuma, pentru a ajunge la inimile ceteățenilor.

Acesta din urmă, mai și capsează la ziarul său încă cîte o sută de lei, poate lumea va fi mai dornică de a citi presa de partid.

Să nu îndrăznească cineva să spună că el nu are bani cinstiți, 🙂 pe lăngă mașinile luxoase care le deține din Veneția, ross royals, acesta mai este și celibatar.

Vai de capul Moldovei noastre, dacă o „mărităm” cu acset oligarh al rusiei ce dorește să pună stăpînire pe pămînturile noastre.

Să ne unim forțele și să votăm pentru un viitor European, pentru că marea familie, Europa, ne poate oferi o educație la cel mai înalt standard, locuri de muncă avantajoase și un trai decent.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole