Nu iertam agresiunea împotriva poporului țării şi memoria strămoşilor. Moldova pentru normalitate și sfințenie .

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Reprezentanții Mișcării de Tineret Voievod și Mișcării National Democratice au fost opriți de un cordon de poliție pe strada Bodoni- Kogalniceanu pentru a evita un protest tet a tet cu homosexualii care defilează astăzi pe străzile Chișinăului.
Nu am avut niciodată un comportament agresiv și nu am suprimat dreptul nimănui. Am dorit doar ca rușinea paradei gaylor sa fie oprită. Este contrar principiilor și viziunilor noastre. Este un manifest împotriva valorilor fundamentale ale creștinității, familiei, a unei societăți sănătoase.
Le mulțumim celor de la Mitropolie care s-au mobilizat și au susținut declarația noastră. Ne dorim ca Legea antidiscriminare să fie revizuită în Parlament. Trebuie să fim corecți atunci cînd e vorba de drepturi. Nu am fi protestat dacă nu am fi avut motive întemeiate de a crede ca aceste marșuri ale homosexualilor nu pot pune în pericol principiile noastre de viață.
Spunem stop homosexualilor, stop rușinii oamenilor fara sfintenie in suflet
!

16. Nu iertaţi agresiunea (inclusiv cea informaţională şi psihologică), îndreptată contra apropiaţilor voştri, poporului şi ţării, crimele contra legii, trădarea, hoţia, lipsa dragostei faţă de pămîntul vostru şi memoria strămoşilor. Fiţi gata să ripostaţi, pentru a Vă apăra familia şi ţara prin orice mijloace de orice gen de agresiune.
Crezul moldovenilor …

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole