„Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga.”- votăm PSRM,votăm Nicolae Pascaru

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

„Vă mulţumesc din suflet celor care aţi fost alături de echipa PSRM, de mine personal în această campanie electorală!”.Noi suntem datori să salvăm Moldova.Dacă ieșim cu toții la vot, poporul va lua puterea din mâinile acestei guvernări corupte şi a sateliţilor ei. Nu schimbaţi oligarhii din Germania pe ăştea de la Chişinau spuneţi nu bandiţilor care pradă sărmana ţară.„Avem nevoie de schimbări cardinale, pe care să le efectuăm împreună. Aceasta este cea mai importantă campanie electorală din toată istoria Republicii Moldova. Spre deosebire de ceilalți, noi suntem singurii care avem soluții clare pentru aceste lucruri. Nu crede pe nimeni, votează steaua! Neapărat vom câștiga! Noi convingem oamenii să iasă la vot și să voteze PSRM. Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga”.Votăm PSRM,votăm Nicolae Pascaru cu Doamne ajuta Moldova are viitor.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole