Noi, moldovenii avem istoria noastră „Istoria Moldovei”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Președitele țării, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook cînd va fi lansată cea de-a doua parte a documentarului „Istoria Moldovei”, notează NOI.md.
„Stimați cetățeni, vă anunț că la data de 2 decembrie va avea loc premiera celui de-al II-lea episod al documentarului televizat „Istoria Moldovei”, în cadrul căruia vor fi expuse evenimentele din perioada de la întemeierea Ţării Moldovei, pînă la Acordul de pace de la București din anul 1812.
Este un film bine elaborat și bine documentat, la care au muncit zeci de experți atît din țară, cît și de peste hotare. Vom depune maximum de eforturi astfel ca toți locuitorii țării noastre să poată viziona pelicula „Istoria Moldovei””, a scris președintele.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole