Noi am murit…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi a mai fost înfipt un cuţit în spatele poporului nostru. De ce zic în spate pentru că a fost făcut prin trădare, cei pe care i-am votat să ne conducă, să ne apere interesele ne-au înfipt cuţitul trădării în spate. Mi-e groază să mă gîndesc la faptul că scenariile cele mai negre pe care le-am prezis în articolele precedente se adeveresc, Prin trădare liberală astăzi s-a votat blestemata lege a homosexualităţii.


Ce putem face? Dar ce poţi face cînd poporul tău este înfrînt, da am fost înfrînţi ca neam, ca popor, deja ne impun reguli şi standarde străine care trebuie să le acceptăm. Acestea par a fi inofensive şi chiar de treabă la prima vedere, dar asta doar la prima vedere în condiţiile spălării accentuate de creieri şi ascunderii unor adevăruri.
Astăzi am plecat cu toţii acolo lîngă clădirea aia în care i-am trimis noi pe toţi ei să ne decidă soarta. Ne-am adunat lînga palatul republicii să ne vadă, să ne audă să nu uite de poporul din care au ieşit.
Poliţia ne-a strîns în apropiere de gardul de vizavi erau doar 6-7 metri de fîşie în care ne înghesuiam cu toţii şi aşteptam decizia de a amîna sau a nu vota această lege.
Au întins cît au putut, au chemat scutierii şi trupele speciale, au trimis provocatori de tot soiul în mulţime, au pus 5 rînduri de poliţişti să-i apere şi într-un final au votat legea distrugerii naţionale.
Cel mai mult mi-a părut rău de oamenii care mai credeau în verticalitatea şi ataşamentul liberalilor la valorile naţionale, ei au fost trădaţi cel mai crunt, dar lupii şi-au scos măştile de oi.
Ziua de 25 mai 2012 va rămîne în istorie ca Vinerea neagră a trădării naţionale. Oare aceşti nemernici care sădesc atîta ură şi zîzanie în societate nu se gîndesc la consecinţe? Ştiu ei prea bine ce fac. Ne conduc mai bine zis ne dictează ambasada SUA şi Dirk Şubeli ce să facem, ei toţi vor să se pună bine pe lîngă ei.
Pe vremuri aşa conducători erau traşi în ţeapă sau izgoniţi din ţară, astăţi ei beau şampanie pe la localuri scumpe şi se tusuie prin cluburi de noapte. Imediat după trădare ambasada SUA şi durik Şulik au salutat decizia autorităţilor potlogare ale Moldovei.
Renaşte popor! Toţi la grevă, toţi la Revoluţie! să stîrpim această clică. De azi noi toţi sîntem criminali.

Plină de simbol a fost şi fuga lui Ghimpu din legislativ cînd a fost huiduit de mulţime acest vertical şi corect patriot al neamului, ruşine.

Mă uit cu nădejde la Biserică să condamne această acţiune a autorităţilor şi să ridice oamenii doar în Dumnezeu mai putem să ne încredem acum.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole