Nesimțirea cheliosului cu transplant pe căpȘor, nu are limite. Votați fără frică!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Este de-a dreptul strigător la cer modul în care al vostru își bate joc de cetățenii acestei țări, țară pe care o consideră proprietate privată. Iar pe noi, ne consideră cel mai probabil idioți, proști, oi incapabile să înțeleagă ceva. Cel puțin asta reiese din acțiunile bravului corupt de Lăpușna.

Nu e destul că de hapsân ce este nu a mai lăsat nimic în țară după sine, acaparând, cu nesațul caracteristic bișnițarilor de frontieră deveniți peste noapte politicieni, tot ce se putea de furat în țară (BEMURI, AEROPORTURI, IPTEHURI etc…), cheliosul cu transplant de Șor în cap își face acum deschis pe banii noștri campanie electorală, rânjind în camerele video ale posturilor pe care le controlează și cu care încearcă să ne controleze pe noi.

Un ratat politic, un cadavru în descompunere continuă să ne fure pe față folosind resursa administrativă de la care a fost înlăturat pentru acte de corupție și vrea ca nouă chiar și să ne placă acest lucru.

Aflu azi din presa echidistant-afiliată și liber-abuzată de Partidul Liberal Demagog, că un pușcăriabil, bădăran fiind, în loc să se ascundă de rușine pentru că atâtea găinării comise de el au fost deconspirate, participă la inaugurarea unui obiectiv medical proaspăt renovat.

Ca să fiu mai explicit: Acela care a fost demis pentru că există suspiciuni că fura exact din banii care trebuiau să se transforme în școli, grădinițe, policlinici, etc., apare la TV în calitate de nu știu ce la inaugurarea unui spital renovat din banii pe care nu a reușit să-i șterpelească pentru că nu mai ocupă funcția de prim-ministru. Cu apariția la acest eveniment, el încearcă să prostească oamenii care ar trebui să creadă că anume datorită lui iarba e verde, spitalul există și soarele răsare. O face din banii noștri. Ne minte din banii pe care nu a putut să-i fure. Îi fură acum, folosind resursa administrativă.

Dragă pușcăriabile, nu-ți pare că locul dumitale e undeva pe lângă budă ?, întreb retoric știind că nesimțitului îi este fix în pix de faptul că marea majoritate a cetățenilor își dă bine seama de faptul că el nu este decât un coțcar ordinar.

Vreau să-l anunț pe viitorul Iurii Ivanovici (fiți siguri că în el se va transforma în curând) că lumea nu e chiar atât de proastă încât să nu deosebească donațiile unor oameni de folosirea resursei administrative. Nu voi exemplifica ca să nu fiu acuzat de partizanat. Voi spune doar atât, există mulți oameni în țara asta care se străduiesc, dar totuși nu reușesc să doneze atâta cât furi dumitale, inclusiv prin acțiunile de acest gen.

În fine, o să-i explic și lui și vouă, dragi compatrioți, de unde are cele 14 la sută din preferințele electoratului (pentru că am acces la anumite sondaje reale, știu ce spun). Sun voturile pe care le vor acorda cei implicați în guvernare – șefii de direcții, șefuleții, șefuții, secretarele șefuților, șoferii șefuților, amantele șefuților, amanții secretarelor șefuților, specialiștii principali și familiile tuturor celor enumerați, numiți în funcție de Partidul Lingăilor Dolofani. Doar ei vor vota, de frica pirderii posturilor pe care le ocupă. Le este greață de ceea ce vor face, dar frica e mai puternică.

Dacă vă amintiți de campania trecută, al vostru vă îndemna să votați fără frică. Făceți-o! Specialiștii buni vor rămâne în funcție cu orice guvernare.

Sănătate vă doresc, într-o societate sănătoasă, din care lipsesc paraziții politici.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii