Nedreptatea atinge cote maxime

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În ultima perioadă, suferim diverse schimbări în țară,ajung să fiu de acord în unele cazuri, cu primarul nostru care vrea să modifice itinerarul rutelor.

Cînd te grăbești undeva și ai nevoie urgent de un transport, dar și de obicei, acetea nu se opresc și nu din cauza că sunt pline sau nu ești la stație, adevăratul motiv, doar ei îl cunosc.

Vă zic un caz concret, care ma indignat și supărat la culme, eram pe BD. Grigore Vieru și mă îndreptam către ciocana, și pentru că doar 129 ajunge pe acolo o așteptam la stație.

Trece una și nu se oprește, șoferul vorbea la telefon, alta era plină,a treia peste 15 min. iar nu s-a oprit, am coborît mai jos, la trecerea de pietoni, mă gândeam că va coborî cineva și voi urca.

Acolo, dau să urc îmi zice că trebuie să stau la stație, păi cum oameni buni și de credință să se întîmple una ca asta? abia a șasea rutieră s- oprit, cu toate că era și aia plină.

Ce fel de șoferi avem noi de la coada văcii?ori merge cu microbuzul gol, ori sunt prea mulți și fac accident, ori nu se oprește.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole