Năstase pus în „galoș” și de presă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Andrei Năstase a devenit personajul preferat de pe scena politică. Și nu pentru că este artist licențiat. Și nici pentru că face gafă după gafă. Nici chiar pentru că viața sa e plină de tot felul de episoasde criminale și semicriminale. Năstase a devenit eroul anecdotelor politice din cauza setei de a călca pe aceleași greble. Ignoranța și lipsa celor șapte ani de acasă nu prea a fost răsplătită pînă acum. Pînă acum, pentru că Năstase și-a primit prima palmă peste nas.

Andrei Năstase, pus în „galoș” de jurnaliști după ce acesta a atacat presa, scrie presa de la Chișinău.

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a primit luni o replică pe măsură după ce acesta a atacat-o verbal o jurnalistă. După ce a refuzat să răspundă dacă a plătit impozite pentru milioanele de lei pe care i-a spălat prin conturile mamei sale, Năstase i-a solicitat jurnalistei să aibă grijă de mama ei.

„Am. Sigur, nu așa ca Dvs”, i-a răspuns jurnalista lăsându-l fără replică pe Năstase, cel care și-a folosit mama să spele bani murdari iar acum a lăsat-o să trăiască în sărăcie.

Presa l-a întrebat pe Năstase dacă a achitat impozite pentru banii învârtiți pe conturile mamei sale. Năstase a refuzat să răspundă schimbând subiectul.

Amintim că o investigație publicată acum câteva luni dezvăluia mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care se plimbă în Germania cu un automobil de aproape 100 de mii de euro.  Andrei Năstase pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale. Astfel, în perioada 2009-2013 pe conturile Annei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Potrivit anchetei, banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED.

Și casa de lux din Chișinău a lui Andrei Năstase est scrisă pe numele mamei sale.

Doar că ulterior, mama lui Andrei Năstase a declarat în presă că nu a știut nimic de acești bani, ba mai mult, trăiește în sărăcie și nu-și poate face o operație pentru că nu are bani.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole