Năstase a obținut titlul de “furnizor exclusiv” de minciuni pentru media din Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Păpușele olgarhilor criminali Țopa, dați în urmărire generală, continue să minuneze opinia publică prin cinismul cu care mint oamenii. Sau cum își mai spun aceștea PAPORUL! Ați observat că au dispărut sloganele NU MINȚIȚI POPORUL – CU TELEVIZORUL?! Asta pentru că aferistul politic Andrei Năstase “a obținut” titlul de “furnizor exclusiv” de minciuni pentru media din Moldova.

Deja presa a obosit să-l tot prindă la orice pas, mințind fără demnitate și debitînd NEadevăruri în cantități industriale.

Năstase, prins din nou în scheme în care a folosit-o pe maică-sa: a privatizat 2 apartamente în căminul Academiei de Arte, ne informează în aceste zile portalul www.politics.md (http://politics.md/?view=articles&id=11744)

O nouă serie de dezvăluiri despre schemele în care a fost implicat liderul Partidului DA, Andrei Năstase au apărut în presă. De data aceasta este vorba de însușirea, în mod ilegal, a câtorva imobile din Chișinău de către membrii familiei Năstase, schemă în care a fost utilizată și mama fraților Andrei și Vasile. Dovezi în acest sens au fost prezentate în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Comisarul”, publicate azi pe portalul Today.md (https://www.youtube.com/watch?v=ic5aPtSj_JA).

Potrivit informațiilor apărute, Năstase și-ar fi ascuns cartea sa de muncă în care se arată că, în timp ce lucra la procuratură, acesta a activat pe parcursul a câțiva ani în calitate de lector la Academia de Arte. Asta pentru că, în perioada dată acesta a primit o cameră de căminuld e pe strada Hristo Botev 27 care ulterior a privatizat-o. Schema a fost posibilă datorită compozitorului Gheorghe Mustea – fratele mamei lui Năstase și, în același timp, rector al Academiei de Arte în acea perioadă.

Documentele intrate în posesia jurnaliștilor arată că, de fapt, Andrei Năstase a fost angajat fictiv la Academia de Arte, iar informația dată nu se găsește în actuala carte de muncă pe care o prezintă liderul DA, nici în CV-ul publicat de acesta. Mai mult, există dovezi care arată că acesta ar mai fi primit încă un imobil, alăturat, utilizând aceeași schemă.

Astfel, în aceeași perioadă la Academia de Arte este angajată și mama politicianului – Ana Nastas. După doar 6 luni, aceasta primește și ea o cameră în același cămin care, ulterior, revine în proprietatea familiei Năstase prin privatizare. Schema ar fi fost posibilă prin implicarea judecătoarei Marina Anton, despre care presa a scris că ar avea relații apropiate cu Andrei Năstase. În acest fel, familia Năstase a reușit să privatizeze 2 camere din căminului Academiei de Arte de pe strada Hristo Botev 27.

Reamintim că, anterior, presa a dezvăluit faptul că aceeași judecătoare de la Curtea de Apel, Marina Anton, a emis o decizie prin care a fost privatizată o casă de pe strada 31 august 15. Acest imobil era închiriat de fratele liderului DA, Vasile Năstase, iar acolo se afla sediul ziarului care-i aparține – Glasul Națiunii. Acesta închiria de la Primărie casa, iar prin decizia de judecată a Marinei Anton a reușit s-o privatizeze.

“Artistul” Năstase e un actor extraordinar. Cîteva luni de zile el a “purtat de nas” mii de oameni, fluturînd cu drapelele dreptăii și adevărului. Doar că, spre dezamăgirea lui, dreptatea și adevărul iese întotdeuna la suprafață. O vede presa – o văd oamenii. Și astfel, puțin cite puțin, Năstase și gașca sa de șarlatani politici, alimentați de oligarhii criminali Țopa, se apropie insistent de căldarea de gunoi a politicii moldovenești. Acolo,unde de fapt, și îi este locul, pentru comportamentul său.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole