Năstase i-a numit ”PÂRLIȚI” pe toți primarii din Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Se vorbeşte intens despre schimbarea clasei politice în Republica Moldova. Un lucru arhiimportant pentru viitorul acestei ţări. Cu „râvneală” deosebită la acest subiect se întrec în declaraţii cei din aşanumita opoziție. Aceşti aparent noi politicieni, dar de fapt ei fac parte din vechea clasă politică sau cu tangențe anumite cu unele cercuri ştim noi care, fac declarații una mai deocheată decât alta.

Ia să vedeți că deşi alde Năstase se declară că ei sunt vocea poporului, partidul poporului, ba chiar partidul cu cea mai mare pondere printre cetățeni, între timp tot ei umilesc acest popor, călcând în picioare alegerea pe care acest popor a făcut-o. Aici mă refer la PRIMARII din satele şi oraşele noastre. Ca să fiu mai explicit…

La una din emisiunile televiziunii interlopului Țopa, resurs mediatic de manipulare şi spălare a minților oamenilor, Nâstase umileşte primarii numindu-i PÂRLIȚI. Nimeni nici nu pune la îndoială „capacitățile” lui Năstase. Pentru mine de exemplu, faptul că un politician numeşte un ales al unui sat PÂRLIT este ofensator.

Mă interesează părerea oricărui primar, din orice sat sau oraş şi nu contează reprezentant al cărui partid politic este. Ce i-ar răspunde el acestui Năstase care l-a numit PÂRLIT?

Politicienii dacă ei cu adevărat îşi doresc schimbarea atitudinii cetațenilor față de clasa politică, sunt obligați să respecte alegerea cetățenilort fără ai înjura şi numi cu cuvinte ofensatoare.

Mai jos vedeți ceea ce nu cred unii. Năstase cu siguranță are să declare că s-a scos din context sau cel mai banal – Nu a fost corect înțeles. Cei cu şapte ani de acasă trec cuvintele prin cap înainte de a le scoate pe gură, iar cei de teapa lui Năstase pe semne folosesc altă parte a corpului uman în loc de cap. Aşa sunt ei, „noua”clasă politica de opoziție…

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole