Năstase nu a trecut examenul și trece la coordonarea DA “fără frecvență” pentru a scăpa de ochii presei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vezi legătura lui Andrei Năstase cu atacul armat din orașul german Viernheim, mi-a atras atenție titlul de pe www.politics.md Acest portal susține că după ce a fost prins cu „mâța în sac” că mergea pe ascuns la Frankfurt însoțit de unii politicieni începători de la Chișinău și se întâlnea cu oligarhul Victor Țopa, liderul Platformei DA Andrei Năstase a apelat la schema lui Filat. Comparat deseori cu fostul lider al PLDM, datorită patosului, îngâmfării, victimizării și apetitului mare pentru vedetism, Andrei Năstase a început, la fel ca Filat, mai mult în semn de batjocură sau de PR, să lase special „urme” pe internet când merge în Germania, ca să nu spună presa că ascunde acest lucru.

Reamintim că după întâlnirea secretă din aprilie 2015 dintre Filat și oligarhul Victor Țopa la Frankfurt, Filat, în semn de batjocură, plasa fotografii de la unele deplasări pe care le efectua, inclusiv din restaurante, ca să arate că el este transparent.

Andrei Năstase a ținut joi seara să scrie o postare pe Facebook în care anunța că se află la Berlin în vizită la „partenerii noștri” și nu a ratat ocazia, ca un adevărat politician populist, să folosească în scop de victimizare personală subiectul atacului armat dintr-un cinematograful din Viernheim, Germania, unde un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă, din fericire, însă, fără a omorî pe cineva. Deși orașul Viernheim în care s-a produs atentatul se află la sud de Frankfurt (în Frankfurt trăiește familia sa) iar Andrei Năstase se afla la Berlin, el totuși a arătat din nou cât este de patetic, „liniștindu-și” susținătorii că el și familia sa sunt în siguranță.

Se pare că, pe vară sau nu doar, Andrei Năstase a trecut să gestioneze Dreptatea și Adevărul “fără frecvență” dintr-un oficiu comod din Germania. Principalul motiv, însă, cred că e fuga de sub ochii presei. Aici, la Chișinău, prostiile lui Năstase erau în vizorul presei 24 din 24. Acum, îi va fi mai ușor să se scalde în luxul asigurat de oligarhii criminali Țopa. Iar cei care caută dreptate – să mai facă o pauză, Năstase a obosit și are nevoie de odihnă.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole